- 347
- 111
- 43
Kardeşim Destek beni aradı suan sağolsun görüşme sağladık benim 50 TL 'lerden birisini sana aktaracak , şansın bol olsun
Kardeşim Destek beni aradı suan sağolsun görüşme sağladık benim 50 TL 'lerden birisini sana aktaracak , şansın bol olsun
Aynen kral sürekli bı övüyor bilmem ne burda herkes haksız bu arkadaş haklı bizede yamuğu olmadı ama forumdan arkadaşin yanındayız çünkü adam hakliBu jackpot mevzusu döndüğü sıralarda farklı konu açmıştı luckybet kazanç falan filan diye galiba siteyle ortak çalışıyor
Çol teşekkür ederim iyiki varsın usyaKardeşim Destek beni aradı suan sağolsun görüşme sağladık benim 50 TL 'lerden birisini sana aktaracak , şansın bol olsun
Sağol kardeşim , dikkatli oyna 3 ihtimal 1.80 miş şartıÇol teşekkür ederim iyiki varsın usya
Erokspor maçını bekleÇol teşekkür ederim iyiki varsın usya
Kral bakiyeyi 10 binin üzerine çıkarma sponsor kalmayacak burdagece şansım yaver gitti birazda betasus dan aldım
Takila takila takila onami takildin?aslinda sen herseyi gayet net anladin ama isine gelen yanini secmissin.Türkçe yazım kurallarına uymayı öğrendikten sonra bana laf sokma çabalarına girersen çok memnun olurum güzel kardeşim
Wipbetin de sonu aynı orada çakal bi site dikkatli olun büyük oynamayın küçük küçük yatırın çekin kapişşşş