Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu LuckyBetz - 25 $

haydarigeceler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
712
240
43
Yok lan cano kendi hatalıydı hallettik çok şükür işi kökünden ..

haydarigeceler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
712
240
43
Sen eksiktin işte haa hoş geldin :) kaşınan birisi vardı gevaşelik yapıyordu yüce adalet işte hakkını aldı ve şimdi hiç bi şekilde dalaşamaz insan evladının birisi işte yok benm yazdığımı çalmışsın yok emek hırsızısın zaten okmşsndr yukarda paylaştm ana bacı kfr ne demek akrdeş hepimizin analarıdır onlar icap eder mi gözüm ?

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,823
3,302
113
Sen eksiktin işte haa hoş geldin :) kaşınan birisi vardı gevaşelik yapıyordu yüce adalet işte hakkını aldı ve şimdi hiç bi şekilde dalaşamaz insan evladının birisi işte yok benm yazdığımı çalmışsın yok emek hırsızısın zaten okmşsndr yukarda paylaştm ana bacı kfr ne demek akrdeş hepimizin analarıdır onlar icap eder mi gözüm ?
La olm bırak ugrasma ya değmez boyleleriyle bos bos anca kudur etmeyi biliyor bunlar gerek yok

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,823
3,302
113
Ayrıca butun gun twitterımın içine ettin ben bişey demiyorum sana sen bana boyle bi sen eksiktin felan yazdım kenarı :D

haydarigeceler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
712
240
43
Kardeşimle takılıyorum işte chat kardeşliği bizimkisi ne edeyim