- 456
- 7
- 18
Canlı destek nerde bulamadim.Soylebilirmisiniz
la olum bi get la10 20 bonusla ugrasiyonuz arkadaslar verdim bitcoin sitesi 90 lira nakit veriyo bitcoin ile yatirim alan sitelere atabilirsiniz yada istediqniz banka hesabina cekim verebilirsiniz kendim bizzat aldim ( ban sebebiyse uyarin millete iyilik olsun amacim derdim)
Nerede hngi site10 20 bonusla ugrasiyonuz arkadaslar verdim bitcoin sitesi 90 lira nakit veriyo bitcoin ile yatirim alan sitelere atabilirsiniz yada istediqniz banka hesabina cekim verebilirsiniz kendim bizzat aldim ( ban sebebiyse uyarin millete iyilik olsun amacim derdim)
Tesekkurler dostum.
Kolpa inanma rff link verecekNerede hngi site
Ne olcam 5 exencoin oda 90 lira suan sen git 5 lira 10 lira bonus cevir kuvalaKolpa inanma rff link verecek
dostum sol usttekı tıki tıkladıktan sonra more yazıyor, onu tıka chat var ordaBelki 10 kişi canlı destek nerede yazmış . Ulan biri de çıkıp söylesin. Çok mu zor cevap vermesi
lan olum bi basın gidin ya bide siz turedınızNe kolpa olcam 5 exencoin oda 90 lira suan sen git 5 lira 10 lira bonus cevir kuvala
Yok kolpa değil. Herkes paylaşıyor . 1 ay önce 5 exen 25 idi o zaman bozdurdum .Şu an 110 TL oldu .Arkadaş reff linkten üye yapıp hem kendisine 5 exen hem üye olana 5 exen kazandıracak . Normal üye olup da alabilirsiniz reffsizKolpa inanma rff link verecek
Adim soyadimda acikca ortadaKolpa inanma rff link verecek
Çok uyanıksın biri sana özelden yazacak sen de ona rff linki atacaksın geç bu ayakları burada paylaşırsan ban yersin zaten yasak bizim forumdaAdim soyadimda acikca ortada
Al buda sana kapak olsun sen 5 10 bonus kuvala hadiÇok uyanıksın biri sana özelden yazacak sen de ona rff linki atacaksın geç bu ayakları burada paylaşırsan ban yersin zaten yasak bizim forumda
Tamam kuvalarım benAl buda sana kapak olsun sen 5 10 bonus kuvala hadi