- 2,556
- 1,289
- 113
Bol şans
Bol şanslar dost 🙏 👏Güzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat çekiliş yaparız
Ekli dosyayı görüntüle 650355Ekli dosyayı görüntüle 650356
DoğrudurAga cekilis icin gelirse cekilis konusu acman lazim adminlere soyle duzeltsinler bak diger konuda da kendin ulas dediler
Beşiktaş maçı için çok isabetli bir seçim olmuş Dost eksikkerde dönüyor 👌Güzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat çekiliş yaparız
takip sizde dostlar yesillendirelim bu kuponu holland yasadim icin saat 11 suan birazdan ise gidecegim
Ozaman 12 de işe gitme 4 de işten gelme mi yoksa dostGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat çekiliş yaparız
takip sizde dostlar yesillendirelim bu kuponu holland yasadim icin saat 11 suan birazdan ise gidecegim
Bologna maçın için de seçimin harika 2-1,2-0 lık bir maçGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat çekiliş yaparız
Reis bol şanslarGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat
Burdada saat 13.00 dostGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat
avrupada haftasonlari fabriklar tatil sadece mesai var bizimde malesef 2 hafta fabrika calisacak cumartesi gunleri o yuzden gidiyorumOzaman 12 de işe gitme 4 de işten gelme mi yoksa dost
evt ayrica bjk bol korner atar banko dusuncemBologna maçın için de seçimin harika 2-1,2-0 lık bir maç
Bizde yurtta sürünüyoruz işte 😄avrupada haftasonlari fabriklar tatil sadece mesai var bizimde malesef 2 hafta fabrika calisacak cumartesi gunleri o yuzden gidiyorum
çok risk be hocam neyse umarım gelir çok risk çok para sonuçtaGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat
Güzel miş dost 2 hafta hariç tabikide hayırlı işler kolay gelsinavrupada haftasonlari fabriklar tatil sadece mesai var bizimde malesef 2 hafta fabrika calisacak cumartesi gunleri o yuzden gidiyorum
Bol sansGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat
İlk yarı 1,5 gol üst ilk yarı 4,5 korner üst rahat olurevt ayrica bjk bol korner atar banko dusuncem
Bol şanslarGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat
takip sizde dostlar yesillendirelim bu kuponu hollanda yasadim icin saat 11 suan birazdan ise gidecegim