Kanka bir kurşun doktürek akForum yine formunda çok yazık olmuş geçmiş olsun dost
Kem gözlüleri tespit etmek lazım kanka buraya attığım son 10 kupon yatmış aqKanka bir kurşun doktürek ak
Tanıdık eli sağlam biri var doktureyim ben bı kurşunKanka bir kurşun doktürek ak
Bence forumu komple dışarı çıkarıp iç dış yıkayıp gusül aldırmak lazımKanka bir kurşun doktürek ak
1 k bakiyeyi @butragueno ya at 2 adim basket yapsın kazanırsa paylaşsın diğer türlü 50 kişi beğendi adminler uğraşmasın
AynenKem gözlüleri tespit etmek lazım kanka buraya attığım son 10 kupon yatmış aq
Harbi ak 100 lirayi 2 3k yapiyoz misal bir roll aciyoz hem roll gidiyor hem ondan sonrasi direkt sifirliyoz inannilmaz akKem gözlüleri tespit etmek lazım kanka buraya attığım son 10 kupon yatmış aq
Kuponu atar atmazKem gözlüleri tespit etmek lazım kanka buraya attığım son 10 kupon yatmış aq
Aynen bir tanesi geldi ya ben geldim gol gelecek dedi orada olay koptu zatenKuponu atar atmaz
Rahat gelir kral tebrikler
Gelmiş kupon diyen insanların yüzünden gelmiyor geleceği varsada gelmiyor 20 dakika önce @Muroo1988 yede dedim