- 71,310
- 43,845
- 113
Bi devre daha oynadık ag bunlar ayaksızHakem 1 dakika daha mı ekledi ag
Bi devre daha oynadık ag bunlar ayaksızHakem 1 dakika daha mı ekledi ag
Gecmis olsun.bnde dep 2.5 uate 125 basmisdim benide yakdi adiler 9 kisiye 30 dk gol atamadilar
sans ama saible mac 3 kirmizi gorup dep gol atmamasi 2 yari ilgincGecmis olsun.bnde dep 2.5 uate 125 basmisdim benide yakdi adiler 9 kisiye 30 dk gol atamadilar
5 bin beni maddi olarak etkiletmez dostumBana. Bassaydın 5000 en kötü 2.500 Cashback verirdim
Yol al lale kupon yatti hala geldi bil yaziyorBol şanslar brom geldi bil.
Hmmm öyle olsun bakalım böyle devam edersen intiharin eşiğindeyim diye gönderiler açma da5 bin beni maddi olarak etkiletmez dostum
Kardeş ben Hollanda yaşıyorum benim kaybim kimseyi ilgilendirmez al bak Euro bakiyesi öle oynuyorum. Sen etkinlik kovala hadi.Hmmm öyle olsun bakalım böyle devam edersen intiharin eşiğindeyim diye gönderiler açma da
Uçan Hollandalı etkinlik kovalamak bizim işimiz emmioglu etkinlikler sayesinde sende olmayan her şey var bende 3 tane 15 pro max 1 Fiat Egea araç hiç biri alınteri değil bu etkinliklerden gelen kazancın üstüne koya koya bunlar olduKardeş ben Hollanda yaşıyorum benim kaybim kimseyi ilgilendirmez al bak Euro bakiyesi öle oynuyorum. Sen etkinlik kovala hadi.