- 32,551
- 15,963
- 113
2 soner de oyuna girdi bu 2li den biri yaparbilirOlmayacağı tuttu 🙂
2 soner de oyuna girdi bu 2li den biri yaparbilirOlmayacağı tuttu 🙂
Son dk gelecekkkkSağlık olsun dostlar güzel destekleriniz için teşekkürler başka zaman olduracağız inşallah ben çıkıyorum işe gideceğim 1 saat sonra Allah’a emanetsiniz
Allah'a emanet reis geçmiş olsun başka zamana olur inşallahSağlık olsun dostlar güzel destekleriniz için teşekkürler başka zaman olduracağız inşallah ben çıkıyorum işe gideceğim 1 saat sonra Allah’a emanetsiniz
Dur dost daha bitmedi 4 dakika bitti son saniyeye kadar umut varSağlık olsun dostlar güzel destekleriniz için teşekkürler başka zaman olduracağız inşallah ben çıkıyorum işe gideceğim 1 saat sonra Allah’a emanetsiniz
Sağlık olsun dostSağlık olsun dostlar güzel destekleriniz için teşekkürler başka zaman olduracağız inşallah ben çıkıyorum işe gideceğim 1 saat sonra Allah’a emanetsiniz
Allaha emanet dost saglik olsunSağlık olsun dostlar güzel destekleriniz için teşekkürler başka zaman olduracağız inşallah ben çıkıyorum işe gideceğim 1 saat sonra Allah’a emanetsiniz
Sağlık olsun sıkma canınıSağlık olsun dostlar güzel destekleriniz için teşekkürler başka zaman olduracağız inşallah ben çıkıyorum işe gideceğim 1 saat sonra Allah’a emanetsiniz