- 698
- 446
- 63
City barca Arsenal yener Dortmund üst Leverkusen üst
Bol şanslar dostum@RedfoX @mehmetgdrx kupon gelirse 250 tl gönderim yapacağım.
@Fterim1905 at kafalısı gelmeden yapalım bir kuponMerhaba arkadaşlar,
Kasam 2k ve 3 maçtan oluşan kupon yapmak istiyorum.
Herkesten en güvendiği gelme ihtimali yüksek ve benim uygun bulduğum 1 adet maç tahmini yapmasını rica ediyorum.
Tahminler arasından 3 adet maç seçeceğim.
Kupon gelmesi durumunda maçını seçtiğim arkadaşlarıma 250 TL dağıtım yapacağım.(3x250 TL)
Tahminini seçtiğim arkadaşları oynadığım kuponla beraber bu konu altında paylaşacağım.
Aynı maça aynı tercihi yapan arkadaşlar olursa aralarından ilk tahmini yapan geçerli olacak.
tek bsina benim dedigimi deneseydin keske, bol sans tekrarBasketbol hazırlık maçı, 20 dk var. Mac oncesinde su an. Mac sonu 2 alabilirsin. Bol sans.
13.00 SingapurMerhaba arkadaşlar,
Herkesten en güvendiği gelme ihtimali yüksek ve benim uygun bulduğum 1 adet maç tahmini yapmasını rica ediyorum.
Kupon gelmesi durumunda maçını seçtiğim arkadaşlarıma 250 TL dağıtım yapacağım.(3x250 TL)
Tahminini seçtiğim arkadaşları oynadığım kuponla beraber bu konu altında paylaşacağım.
Aynı maça aynı tercihi yapan arkadaşlar olursa aralarından ilk tahmini yapan geçerli olacak.
sakalım dâ var halbuki ama dinlenmedim.Basketbol hazırlık maçı, 20 dk var. Mac oncesinde su an. Mac sonu 2 alabilirsin. Bol sans.
Hayatında tek maç tutturabildin mi ki bide 3 maç yazmış yanyanaAl brooo @İlker44
Hic yoktan tek mac yazıpta korkup bozdurmuyoz biz uzaaaHayatında tek maç tutturabildin mi ki bide 3 maç yazmış yanyana
) bol şansHerkese teşekkürler.
Kupon bu şekilde 1 maç ben ekledim 2 tahmin yorumlardan aldım.
1.7k basabildim atm 300 tl almadı.
Ekli dosyayı görüntüle 608283
2 yaridada 1 gol oldumu ilk maç tamamdırHerkese teşekkürler.
Kupon bu şekilde 1 maç ben ekledim 2 tahmin yorumlardan aldım.
1.7k basabildim atm 300 tl almadı.
Ekli dosyayı görüntüle 608283
İlk maç içeride dost tebrik ederim2 yaridada 1 gol oldumu ilk maç tamamdır
Kolay oldu umarım diğerlerinde böyle olur bol şanslarİlk maç içeride dost tebrik ederim
EyvallahKolay oldu umarım diğerlerinde böyle olur bol şanslar
Stuttgart Ev 1.5üstMerhaba arkadaşlar,