- 684
- 154
- 43
Düzgün konuş cocuk edepli ol birazSiktirgit şuradan ya
Düzgün konuş cocuk edepli ol birazSiktirgit şuradan ya
Yatırım istemeseler tokatçı olduğu nasıl anlaşılacakböyle isteyerek belli ettiriyorlarBide yatirim istiyorlar
Olmuyorum hadi bak işine senin gibilere karşı normal olmamDüzgün konuş cocuk edepli ol biraz
Sen sorunlu gibisin sanırım kardeşim, psikolojik vaka mısınOlmuyorum hadi bak işine senin gibilere karşı normal olmam
Yusuf kardeş sakinadam terbiyesiz konuşmamış gayette düzgün bir konuşma şekli varOlmuyorum hadi bak işine senin gibilere karşı normal olmam
Daha önce bu tarz bonuslara para yatırıp çekemeyen çok kişi var bu da acayip canımı sıkıyor sitenin para vermeyeceği çok belli. Hadi bunları geçtim sana ne kardeşim başkasının avukatlığını yapıyorsun kendi işine baksanaYusuf kardeş sakinadam terbiyesiz konuşmamış gayette düzgün bir konuşma şekli var
sen adama taktın ne alip veremediğin var
Kapat/ın konuyu deģerli kardeşlerim
Peki siz niye başkasının avukatlığını yapıyorsunuz size ne olum adamlar bu bonuslardan para kaybediyor hep bende bu duruma ayar oluyorum kendi üye olmadığı sitenin burda reklamını yapıyor herkes kendi işine baksın adamla olan mesele onla benim aramda size ne olumSen sorunlu gibisin sanırım kardeşim, psikolojik vaka mısın
Adam düzgünce belirtmiş. Neler neler yazmışsın aq adama
Kardeş belliki sorunlusun seninle muhattap olmak bile saçmaDaha önce bu tarz bonuslara para yatırıp çekemeyen çok kişi var bu da acayip canımı sıkıyor sitenin para vermeyeceği çok belli. Hadi bunları geçtim sana ne kardeşim başkasının avukatlığını yapıyorsun kendi işine baksana
TamamKardeş belliki sorunlusun seninle muhattap olmak bile saçma
Hadi işine bak fazla bozuk ses çıkarıp yankı yapmaki insanlar bunalmasın
Avukatlık yapacak olsam emin ol ki daha farklı şekilde konuşurdum
Kendin diyorsunki konuşmak için konuşan tiplere ayar oluyorum önce sen kendine baksanakonuşmanın çoğu etkisiz çarpana döner dikkat et
Kendini durup dururken alçaltma
Gerçi sende zor ama yinede efendi efendi takıl
Her daim işimdeyim kardeş sıkıntı yapma
Kendi işine bak
Adam.tavsiye mi etmiş ne boş adamsin adam zorla mi alın demiş isteyen alır demişKendin almadığın birşeyi başkasına niye tavsiye ediyorsun geçen maximobeti paylaşan kişide adım gibi eminim almamıştır bu bonusu çok boşsunuz sırf konu olsun diye açıyorsunuz sonra insanlar para kaybediyor
Adam.tavsiye mi etmiş ne boş adamsin adam zorla mi alın demiş isteyen alır demiş
Lan size ne olum size ne ya bırak adam savunsun kendini bu ülkede herkes avukat olmuş bu ne lan baksanıza işinize belki adamın haklı olduğunu anlayıp özür diliycem belki o benden diliycek iki kişinin arasına girmeye ne kadar meraklısınız ya adam bile kendini bu kadar savunmadı şuraya bakAdam.tavsiye mi etmiş ne boş adamsin adam zorla mi alın demiş isteyen alır demiş