Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Macceretta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
Bazukaci blues ne paylasti sen ne paylasiorsun yazilanlari okumuon mu
birader kısmen haklısın lakin ihale niye bana kaldı şimdi.ben adana muhabbetine taşlama yaptım.freebetim yattı yatmadı yatacak mı yatabilir mi çevrimi ne yatırım şartı var mı vb.vb. yazmadım.bence sen de bunu gözardı etme. ok.miyiz ...

Silinen Üye

Yeni üye
Yeni Üye
0
0
0
birader kısmen haklısın lakin ihale niye bana kaldı şimdi.ben adana muhabbetine taşlama yaptım.freebetim yattı yatmadı yatacak mı yatabilir mi çevrimi ne yatırım şartı var mı vb.vb. yazmadım.bence sen de bunu gözardı etme. ok.miyiz ...
Genel olarak konuşuyorum ama konunun adanayla ne alakasi var

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
valla bn giremiyorum kral smdi sordm tekrar .herkes giriyor dedm .diyorki adana nüfusuna kayitlisinz .belge yolalyin diyor.mga lisansli siteler disinda belge yollamam dedm siz kim kopek dedm kapattn chati :)
:))))))))))))) ula hic gulucem yoktu ne adanaymıs arkadas
Bekooo61 oku kardeş...
bak işin adana kısmı bu.bana diyorsun okumuyor musun diye eee sen hiç okumamışsın be birader...alem adammışsın vesselam :D kal sağlıcakla...:D

Needlove65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
406
74
28
-50TRY-26/01/2019 15:52:13

gecen hafta cumartesi yatırım yaptım. kabul ediliyor değil mi freebetten yararlanabiliyorum yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...