Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Macceretta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,653
3,675
113
Beyler Holigan ve Kavbet'e baktim. Matbet'i zaten biliyorum. Luna ve Jojo'daki durum nedir?

Edit: Tamam simdi bakabildim alayi GG olmus.

Son düzenleme:

mes10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
375
77
28
kavbet - daha önce yatırımı olan herkese yukledı
lunabet - daha önce yatırımı olan herkese yukledı
jojobet - son 1 hafta ıcınde yatırımı olan herkese yukledı
matbet - son 1 hafta ıcınde yatırımı olan herkese yukledı
holıganbet uye yılına gore 2017 oncesıne bugun 2018 uyesıne yarın ve daha sonra uye olanlara pazar gunu yukleyecek sadece holıgan yatırımsız :)

badi3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
487
106
43
Arkadaşlar 7 aydır kalebette oynarım dün 10 TL bonus istedim ilk istedim verilmedi böyle cimri bi site görmedim. O kadar yatırım var. Bende hesabımı kapattırdım.jojobet e teşekkür ediyorum her hafta 15 tl bonus ve haftaiçi 20 tl Twitter bonusu veriyor. 20 tl bonusu 150 yapıp cektim yarım saatte geldi hesabıma.ihtiyacım vardı ilaç gibi oldu teşekkürler Jojobet bundan sonra yatırımlarım Jojobet e.

Ahmet1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
278
54
28
Arkadaşlar 7 aydır kalebette oynarım dün 10 TL bonus istedim ilk istedim verilmedi böyle cimri bi site görmedim. O kadar yatırım var. Bende hesabımı kapattırdım.jojobet e teşekkür ediyorum her hafta 15 tl bonus ve haftaiçi 20 tl Twitter bonusu veriyor. 20 tl bonusu 150 yapıp cektim yarım saatte geldi hesabıma.ihtiyacım vardı ilaç gibi oldu teşekkürler Jojobet bundan sonra yatırımlarım Jojobet e.
kardeşim o kadar haklısın ki aynı şekilde bende nerdeyse hergün yatırım yaparım ama bir cez bonusu bile vermiyorlar

badi3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
487
106
43
Ahmet kardeşim kalebet dimi o kadar yatırımım var 10 TL vermedi. Jojobete devam edicem artık. Hiç yatırımım yok 100+100+150 çektim bu freebetlerden.

Ahmet1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
278
54
28
aynen twitter hesaplarında verdiler bazılarına şimdi tekrardan istediğimde kardasınız ayağı yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...