- 2,558
- 988
- 113
Ama bu etkinliklerle uye cekmekde istiyolar haklilarda. E siteler deneme bonusu verince hepimiz nasil kosuuyorsak digerleride öle. yapacak bir sey yok
Tamam üstad ben kendi paylaşım linki anladım tskler etkinlik için 10 tl için yalvaracak değilim iyi gecelerkardeş kendi profilinin linki bu attığın paylaşımının linki olacaktı
orası öyle bro ama sadece bunun için söylemiyoruz bunu adam üye oluyor reklam yapıyor hemen onunda önüne geçer bu sistem ayrıca sadece etkinliklere gelen üyeye ihtiyaç yok benceAma bu etkinliklerle uye cekmekde istiyolar haklilarda. E siteler deneme bonusu verince hepimiz nasil kosuuyorsak digerleride öle. yapacak bir sey yok
valla telefon çok eski benim dona kasa zar zor girdim öyle okudum sağlık olsunBu resimdeki link yerine profilinin linkini atmışsın
Dostum etkinligi kastetmedik sadece mesala yeniuyeler daha uye oolur olmaz sacma sapan konular aciyorlar bununda onune gecilirAma bu etkinliklerle uye cekmekde istiyolar haklilarda. E siteler deneme bonusu verince hepimiz nasil kosuuyorsak digerleride öle. yapacak bir sey yok
mübarek askariye yaptın sende forumuDostum etkinligi kastetmedik sadece mesala yeniuyeler daha uye oolur olmaz sacma sapan konular aciyorlar bununda onune gecilir
Kardesim tüm forumlar oyle sadece burda insiyatif var yeniuyelere burdan kastim adam su dolandirici diyor ne resim ne delil var gostermeden dolandiri diyor sence mantiklimi ?mübarek askariye yaptın sende forumu
alemsin kardes ya cok guldum vall@Blue's bu kadar ufak tefek seylerı gormezden gelmelı hak gecmesın
Al benden de o kadar...Birisi demiş ki etkinlik olunca yeni yeni insanlar geliyor
Yahu adam, adamın etkinlik yapma amacı hatta bu forumun amacı üye.
Üye çoğalmayacaksa etkinlik yapmanın anlamı ne?
Bu adamlar nereden ekmek yiyicekler?
Ne bekliyorsun yani etkinlik olunca seninle bir kaç kişiye mail atıp 3-5 kişi ile mi yapacaktı?
Az mantık.
bu konuda haklısın kardeşimKardesim tüm forumlar oyle sadece burda insiyatif var yeniuyelere burdan kastim adam su dolandirici diyor ne resim ne delil var gostermeden dolandiri diyor sence mantiklimi ?
nıye kardes saatlerdır beklıyorum sonuclanmasını yanlıs lınk yollamısım hersey tamam nolcak yanı bız bızeyızalemsin kardes ya cok guldum vall