- 2,117
- 1,154
- 113
hatrımız kalır silmeseydinher yerde geçen twiter link burda geçmemiş yaptıgım rt sildim forum twiterını takibi bıraktım kolay gelsin iyi forumlar
hatrımız kalır silmeseydinher yerde geçen twiter link burda geçmemiş yaptıgım rt sildim forum twiterını takibi bıraktım kolay gelsin iyi forumlar
bu sildi ya olmadı şimdi tühhatrımız kalır silmeseydin
Şu okulu bitirsem askerlik yapıp kredi borcumu kapatıcam kredi bursunuİyisini yapiyon napacan gardasim hayat vs hersey cok zor ama pes etmicen
KonuşmaSuslan geveze bos bos konusuyon 2 saattir
aldigın burslarla iddaa oyna sonra konu ac sızlan agla buralarda. Yazdigına bak utanmadan gülüyorsunŞu okulu bitirsem askerlik yapıp kredi borcumu kapatıcam kredi bursunu
Birde şu 500 tl.borcu kapatsam tamamdır
Evdekiler yok sanıyor
Özür dilerim ağamm ver elini öpimKonuşma
Tuncay hayat yeni basliyor daha yolun basindasinŞu okulu bitirsem askerlik yapıp kredi borcumu kapatıcam kredi bursunu
Birde şu 500 tl.borcu kapatsam tamamdır
Evdekiler yok sanıyor
Gözlerinden öperim gereksiz atar sana batarÖzür dilerim ağamm ver elini öpim
Yaw bi s.git ya psikolojimi bozuyonya rüyalarima gitiyon artk adgafdaafGözlerinden öperim gereksiz atar sana batar
Karabasan mıyım benYaw bi s.git ya psikolojimi bozuyonya rüyalarima gitiyon artk adgafdaaf
Valla kara kara düşünüyorum ne yapacağım diyeTuncay hayat yeni basliyor daha yolun basindasin
Keske benimde sadece senin gibi bu sorunlar olsaydi ahh ahh