1 saat önce müşteri temsilcisi bizzat ilgileniyorum dedi ilgilenen yok.Parayı yatırırlarda morali bozuyorlar 2 saattir atm başındayım
Arkadaşım bak büronun elemanı felan değilim onu belirteyim,bizler neye alıştık biliyor musunuz? Eskiden tak diye internet bankacılığı üzerinden siteler odemeyi geçerdi,bırak 30 dakikayı, 5,6 dakikada ödeme alırdık,devlet işi sıkı bir boyuta getirdi,eskiden bürolar hesap kiralardi,senin,benim gibi vatandaş hesabı,ödeme alırlar ödeme yaparlardı,sorun yoktu yani, simdi o sistem yok oldu gibi bişi,bakıyorlar adama ,öğrenci atiyorum,hesabına haftada 30 binlira para gelmiş, 20 binlira para çıkışı olmuş , devlet diyor sen napiyorsun Lan böyle,gel bakalım,tak diye hesaba bloke koyuyor,sitenin parası gidiyor ,içeride ,siteye havale yapan oyuncu gidiyor,hesabın sahibi gidiyor ,zincirleme herkese işin ucu dokunuyo bir şekilde,havuz dedikleri sistemde su, ben siteden çekim yaptım ,hangi banka ila ,isbankasi ila, kaç lira çektim 1000 lira, sen siteye para yatircan, kaç lira? 1000 lira hangi banka ila ,isbankasi ila, sisteme girdib bilgileri ,havuza yonlendirildin, sen bana parayı havale yaptım,ben paramı çektim, sene siteye para yukledin, yani kimsenin riski yok gibi bişi, onun için o eski günleri unutmak lazım.