- 9,701
- 2,247
- 113
arkadaşlar freespin bakiyeye yansımadı benim sizde nasıl durum
Yansımaz tabi 1 kere çevirmen lazım onu ben 25 yaptim 1 kere cevirdim 25 tl yi 39 yaptim ana bakireye yansıdı sonra 39 roulette 100 olduarkadaşlar freespin bakiyeye yansımadı benim sizde nasıl durum
Kazandıgını çevirarkadaşlar freespin bakiyeye yansımadı benim sizde nasıl durum
Reel Rush Kavbet ve Lunabet'te, Holigan'da da istediğin netetnt oyunundaarkadaşlar bu reel rush spinleri hangi sitede ve bu kavbet bonusu ben alalı 2 hafta oldu 15 dakka da ödediler 100 tl yi sıkıntı çıkmaz
1 kere çevirince yansıyo hocamarkadaşlar freespin bakiyeye yansımadı benim sizde nasıl durum
Bugün yeni freebet tanımladılar, sen bütün hesaplarını kontrol et, 6-7 site freebet verdi bu haftabeyler hesaba girdim ben bunlardan 15 freebet ile 100 tl cekmistim hesapta yine 15 freebet var aktif durumda ahahahaha ne alaka bu
Aaa onu bilmiyordum şartları ne söyler misinBugün yeni freebet tanımladılar, sen bütün hesaplarını kontrol et, 6-7 site freebet verdi bu hafta
Kavbet 15 TL Freebet BonusuAaa onu bilmiyordum şartları ne söyler misin
benımkıde bı yarım saat falan oluyo gelen giden yok henüzÇekimi gelen var mı 1 saat oldu hala gelmedi
gelir gelir merak etmeyin ben 2 hafta önce ilk üyelik 15 freebetinden 100 tl yi 15 dakka da çektim yoğunluk olabilir sabaha hesabınızda olur para en geçbenımkıde bı yarım saat falan oluyo gelen giden yok henüz
Hacım geçen çekimler 30 dakıka içinde gelmişti.bende 1 saat oldu çekim vereli benim de hala gelmediÇekimi gelen var mı 1 saat oldu hala gelmedi