Son işlem Free bonussa hiç bir site vermez.Deneme bonusunu etkinlik bonusu olarak saymışlarya şaka gibi görende fakir fukara sanacak siteyi 5 10 kişiye eklememek için kıvırdıkları kadar dansöz kıvırmaz
Asya - Pin - bettickette son işlem bonus olursa alabiliyorsun yani ?Her site yatırımı olan üyelere verirken retro denen yer bonus kazansanız bile yatırım yapmazsanız bir sonraki bonusu vermiyor.Başka hiçbir yerde böyle bir şey göremezsiniz.
Asya veya pinde 1 ay 15 gün gibi zamanlarda yatırım isteniyor.1 yatırım yapıp o aydaki etkinliklere katılabiliyorsun ama retroda yatırım yapıyorsun kazandıysan bile bir sonraki bonus için tekrar yatırım gerekiyor.Asya - Pin - bettickette son işlem bonus olursa alabiliyorsun yani ?
Asyaya geçen sene o kadar yatırım yaptım ama gidip etkinliklerde son 15 gün yatırım istiyor abi kbma ama sponsor firmaların 1 2 si hariç hepsi cimriAsya - Pin - bettickette son işlem bonus olursa alabiliyorsun yani ?
Ne anlatıyon adamım yine yaktın devreleri ?Asya veya pinde 1 ay 15 gün gibi zamanlarda yatırım isteniyor.1 yatırım yapıp o aydaki etkinliklere katılabiliyorsun ama retroda yatırım yapıyorsun kazandıysan bile bir sonraki bonus için tekrar yatırım gerekiyor.
Son işlem free bonussa alamaz ben onu söylemiyorum.Son işlem etkinlik bonusu diyor.Yani asya pin etkinlik yaptığı zaman peşpeşe 2 sinden de yararlanabiliyorsun ama retroda bu yok.1 tane aldıysan diğeri için yatırım gerekiyor.Ne anlatıyon adamım yine yaktın devreleri ?
Son işlem freebonus sa kimse vermiyor. Retroda 10 gün 15 gün gibi şartta yok son işlemin Free bonus değilse istersen son yatırımın 2017 olsun yine alıyorsun.
adamlara para yatırılır sağlam site benim de kaç tane yatırımım var son işlem bonus olduğu için alamadım ..hemen karalamayın..hangi site kg var yok etkinlik açtı ..adamlar 20 tllik bonusu vermemek için çok afedersiniz götlerinden bahane uydurmuşlar başkanım. bide diyolarki yatırım yapın la size paramı yatırılır
Sadece son 15 gün yatırım yapanlara etkinlik yapmaları mantıklı mı sence sponsor sitelerin yarısından fazlasına yatırımım var ama hiçbir faydası olmadısponsorlar cimri değil..yatırım yapmayan kimseye hiç bir site harçlık vermek zorunda değil .mat bet jojo da yatırım şartı koydu cimri mi oldu adamlar...ne kadar nankörsünüz ya .. varken iyi yokken kötü insanoğlu işte..
son 15 günde hiç bir siteye yatırım yapmadın mı ? yaptıysan bonus almak istediğin siteye yapacaksın ..Sadece son 15 gün yatırım yapanlara etkinlik yapmaları mantıklı mı sence sponsor sitelerin yarısından fazlasına yatırımım var ama hiçbir faydası olmadı
Bu mesajdan bunu çıkarttıysan hl olsunson 15 günde hiç bir siteye yatırım yapmadın mı ? yaptıysan bonus almak istediğin siteye yapacaksın ..
sağol..Bu mesajdan bunu çıkarttıysan hl olsun