kardeşim linkten gitmemişsin olmuyor yani kusura bakmamuro71 aynı ip diyor efendm siz ilgilenirmsiniz acaba başkan
baglandım tesekkurlercanlı desteğe bağlan kullnıcı adını verip alabilirsin
Ben linkten gittim iyi kontrol et sadece aynı cihaz aynı ip diyor kadar bana canlı destek benim ne suçum varkardeşim linkten gitmemişsin olmuyor yani kusura bakma
ortada bi suç yok veremiyorlar sadeceBen linkten gittim iyi kontrol et sadece aynı cihaz aynı ip diyor kadar bana canlı destek benim ne suçum var
canlı desteğe bağlan kullnıcı adını verip alabilirsin
link üzerinden üye olundu
Yatırımınızı çevirdikten sonra yatırım + bonustan kazandığın 100 TL yi çekebiliyorsun tümüyle 100 TL değil yani kardeşim.yatirimli bonus koyuyon bari min cekimi 200 falan yapta yatrdfmza deysin yaptim 100 lira adamn icinden yatrmk gelmioki
ya arkadaşlar şunu öğrenin artık bonustan kazanç 100 lira 50 lira yatırdın dielim 2 oran yakaladın 100 lira yapar 100 de bonusun var 200 lira çek bunu artık nasıl bilmiosunuz bonustan kazanç max 100 liradır tekrar ediorum bonustan o yatırdığın 50 yi kaybetsen de o zaman 100 lira çekersin yok 100 lira çekicez 50 lira yatırıp öle değil anlayın artık ya bu işin kurnazları olmanız lazım yapmayın ya50 tl için cepbank yapsam 6 tl banka komisyon alsa 56, 100-56:44 değer mi hiç değermi söylee
hayırdır kardeşim senin derdin nePara derdine dusmuyor diye seviyordum bu forumu ama digerlerinden hic bi farki yokmus.