Sahtekar site Maçkolik SMS gerekiyormus boşuna üye olmayın.bende olmadan canlıya sordumKardeşim umutsuz vakaydi kusura bakma teşekkürler kankam 😄
Sahtekar site Maçkolik SMS gerekiyormus boşuna üye olmayın.bende olmadan canlıya sordumKardeşim umutsuz vakaydi kusura bakma teşekkürler kankam 😄
Canlı ölü oldumu tehlkeYATIRIM SARTSIZ 50 FREEBET YADA FREESPIN kullanmak icin hemen tikla canli destekten bonusunu talep et sende kazan !
Site hakkında bilgim yok lütfen soruları desteğe soralım
Rica ederimBen bu sabah 150 cektim havale ile
Reis ben her zaman diyorum laf kasarligi yapmam hic bir zaman kimsenin ekmeği ile de oynamayı sevmem bu siteden çekim bende yaptım ama asla önermem kimseye iyi ki sende kimliğini vermemissin 100 150 TL için değmez bende daha önce bu hataya düştüm pişman oldumÇekenlere tebrikler benden de kimlik fotosu istedi hesabı kalıcı sildim
Rica ederimReis ben her zaman diyorum laf kasarligi yapmam hic bir zaman kimsenin ekmeği ile de oynamayı sevmem bu siteden çekim bende yaptım ama asla önermem kimseye iyi ki sende kimliğini vermemissin 100 150 TL için değmez bende daha önce bu hataya düştüm pişman oldum
Platin game çevrimi bitince ordami devam ettin başka sağlayıcı ya girdin mi cevrimden sonraBende çekim yaptim çekim yapamayıp duzenbazlik yapıp ondan sonra sahtekar site oluyor tek hesap açtım herseyi tamamlayıp 150 tl çektim 10 dakikada ödendi
Rica ederimSorunsuz 5 dk da ödeme yaptılar bende sabah çektim
Rica ederimKaç dakika ödüyolar ödeme alan arkadaşlar yazabilirmi bende çekim verdim bekliyor 45 dakika oldu
Vermiyorlar davek kapsaminda degilmisimYATIRIM SARTSIZ 50 FREEBET YADA FREESPIN kullanmak icin hemen tikla canli destekten bonusunu talep et sende kazan !
Site hakkında bilgim yok lütfen soruları desteğe soralım
Dostum Ben Free Spin Deneme Bonusunu Talep Ettim 1200 TL yaptım 50 Free Spin'de Çevrim İstendi Gerçekleştirene Kadar Kasam 2000 oldu 150 TL'sini Çektim Site AktifVermiyorlar davek kapsaminda degilmisim