DOSTLAR BUNU SORACAGİM EN İYİ YER BURASİDİR DİYE DUSUNDUM VE LUTFEN AMA LUTFEN BİLEN YADA ETRAFİNDAN KESİN GOREN CEVAP VERSİN
22 yaşındaki kardesim dün eve geldi hanım köyde olduğu için akşam bizdeydi saat 11 gibi bir anda uzandığı yatakta kitlendi ,vücudu taş gibi oldu , nefes alamadii ,azından çok az su çıktı , altına isedi ,krize girdi yani ama rahat 10 dakika sürdü . İlk yardim tecrübem olduğu için nefes almasını sağladım daha önce hiç denk gelmemiştim uyusuturucu olabilir diye ambulansı aramadım . Nefes almaya başladıktan sonra olaydan önceki 1 saati silinmişti kafasından yolda yediğimiz yemeği ne zaman yicez abi dedi .... Zorlayınca 8 tane lilika içtim dedi uzun süre sonra içinde sıcaktan yaptı dedi ... Ben inanmadım bilen varmı lilika da böyle bir etki duymadım hiç genelde met içenler kitlenir tecrubesi yada bilgisi olan paylaşabilir mi . Eğer konu met ise dağ evine götürüp baglayacagim. Met in dönüşü yok çünkü ölmeden birseyler yapmam lazim . Çok zor durum çok genç ve kardeşim ya anlatamam o an yaşadıklarımı dilime sigmiyor korkudan hala kendime gelemedim bilen varsa yazarsa sevinirim