- 23,462
- 9,084
- 113
Ya dost şans olmayınca olmuyorAdama verdiğim kupon bile tek golden yatmış az alkmar maçından 0-2 bitmiş 😂😂 @Aekrem @keskin4455
Ya dost şans olmayınca olmuyorAdama verdiğim kupon bile tek golden yatmış az alkmar maçından 0-2 bitmiş 😂😂 @Aekrem @keskin4455
Bu nasıl şqns ket vurmuşlar şansımızaYa dost şans olmayınca olmuyor
Analizin kötüHayır neden hep tek gol ya da tek maç ben onu çözemedim
Sağ ol reisTebrik ederim.
ANalizim kötü olsa oralara kadar gelmez o kuponlar dostAnalizin kötü
Saqlam analiz olsa füller😎😂ANalizim kötü olsa oralara kadar gelmez o kuponlar dost
Aynı be dostBu nasıl şqns ket vurmuşlar şansımıza
O nasıl bi zenginlik be kardeşim 20l basmak için hiç bilmediğin tankımadıgın insanlardan maç istiyosun 😂 Allah daha çok versinDostlar biri bana güzel bir 5 oran çıkarabilir mi 10-20k sallamalık
Zengin değilim dostum araba alacağım batarına oynuyorum büyük oynamadan büyük kazanılmıyorO nasıl bi zenginlik be kardeşim 20l basmak için hiç bilmediğin tankımadıgın insanlardan maç istiyosun 😂 Allah daha çok versin
Hersey gonlunce olsun kardesZengin değilim dostum araba alacağım batarına oynuyorum büyük oynamadan büyük kazanılmıyor
Leipzig in oranindan korkup lille e üst verdim bende dostum 16k gittiUlan çok geç gördüm bronby 1.5 ev sahibi Liverpool kazanır inter 1.5 ev sahibi düşünüyordum oynadım gittim antwerp üst 1.95 gözüm korktu lille ust verdik iyi bok yedik
En banko dedigim fb bile ust olmadi valla iyi ki oynamamissin tebrik ederim dostCok yüksek basacaksın dost kendini kupon cikar en güzeli herkes guvendigi maclari soyler sen secer alirsin mesrla fener maci ust olur bugun bence
Bonus almistim salak lille den bende yattimLeipzig in oranindan korkup lille e üst verdim bende dostum 16k gitti