- 2,728
- 2,295
- 113
Bol şanslarGelirse takip eden 3-5 arkadasa dagitim yaparız Ekli dosyayı görüntüle 642923
Bol şans dost güzel kuponGelirse takip eden 3-5 arkadasa dagitim yaparız Ekli dosyayı görüntüle 642923
Burnley yenerse gelir gibiBol şans dost güzel kupon
Umarım Burnley alır Ben daha çok inter maçına biraz daha takıldım üst olur mu diye Inter çünkü önde olduğu zaman çok rölanti alıyor kasmiyorBurnley yenerse gelir gibi
Inter fark atacak gibime geliyor dostUmarım Burnley alır Ben daha çok inter maçına biraz daha takıldım üst olur mu diye Inter çünkü önde olduğu zaman çok rölanti alıyor kasmiyor
Umarım dost benim aklımda 0-2 yener diye kodlamisimInter fark atacak gibime geliyor dost
Başlayacak ilki bakalım birazdan takip ederiz skor değiştiğinde yazarım artık 😄Inter fark atacak gibime geliyor dost
Burnley baskın gidiyor şuanBurnley yenerse gelir gibi
Atletico öne geçti 1-0Gelirse takip eden 3-5 arkadasa dagitim yaparız Ekli dosyayı görüntüle 642923
Dost İnter gol beklentisi gx 0.00 görünüyor şuanInter fark atacak gibime geliyor dost
Hull yeniyor zatenDost İnter gol beklentisi gx 0.00 görünüyor şuan
Burnley gol yedi Hull 1-0 önde 2.y yemeden 2 atmaları lazimBurnley yenerse gelir gibi
Daha yeni attı Hull zatenHull yeniyor zaten