Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme Davası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Yaşımın yarısı adliye de yarısı karakolda geçti güzel temiz ifade ver elini kolunu salla çık bişey olmaz intagram fan attığın mesajlar da duruyorsa silme göster
Avukat misin cezaevine girmedigine gore

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Değilim senin gibi biriyim reis güzel ifade temiz iş yaparsan bişey olmaz zamanın da düştük hataya bi takım işler yaptık bizde
18 dosyam var uc yil yattim bi bes yilda denetim gordum guzel ifade diye bisey yok hakim seni sklemez bile suca bakar kanita bakar cezayi verir

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,472
7,997
113
Konu sahibi arkadaşa sesleniyorum ben evliyim bekar olsam sevdiğim nişanlım olmasa niye gelinlik fiyatına bakayım 5k olsa nolur 10 k olsa nolur şu olayı adam gibi anlat yoksa @Daimon @Shellac konuyu kapatsin

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,851
1,026
113
18 dosyam var uc yil yattim bi bes yilda denetim gordum guzel ifade diye bisey yok hakim seni sklemez bile suca bakar kanita bakar cezayi verir
Dosya marifet değil reis bende de var yarın denetime gidiyorum 1 yıl denetim yedim yeni 2 inciye gidiyorum yapacak bişey yok sen yattın diye bende mi yatcam 😂

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,851
1,026
113
Ben marifet demedim ama senin gibi atmiyorum aw bi nezarete dusen baba oluyo aw memleketinde
Atmıyorum beni tanımadan konuşma sen boşver gelirsin dökerim dosyalarım karşına sesin kesersin o zaman 😂 sen rahat ol götüm yemese girmezdim yaptığım işlere bi iş yapıyorsan sonunu düşüncen yaptığım işin sonu içeri bunu bilerek yapıyordum

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Bu olay böyleyse bende adam değilim eksik parçalar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...