- 34,552
- 19,153
- 113
Avukat misin cezaevine girmedigine goreYaşımın yarısı adliye de yarısı karakolda geçti güzel temiz ifade ver elini kolunu salla çık bişey olmaz intagram fan attığın mesajlar da duruyorsa silme göster
Avukat misin cezaevine girmedigine goreYaşımın yarısı adliye de yarısı karakolda geçti güzel temiz ifade ver elini kolunu salla çık bişey olmaz intagram fan attığın mesajlar da duruyorsa silme göster
Değilim senin gibi biriyim reis güzel ifade temiz iş yaparsan bişey olmaz zamanın da düştük hataya bi takım işler yaptık bizdeAvukat misin cezaevine girmedigine gore
18 dosyam var uc yil yattim bi bes yilda denetim gordum guzel ifade diye bisey yok hakim seni sklemez bile suca bakar kanita bakar cezayi verirDeğilim senin gibi biriyim reis güzel ifade temiz iş yaparsan bişey olmaz zamanın da düştük hataya bi takım işler yaptık bizde
Dosya marifet değil reis bende de var yarın denetime gidiyorum 1 yıl denetim yedim yeni 2 inciye gidiyorum yapacak bişey yok sen yattın diye bende mi yatcam 😂18 dosyam var uc yil yattim bi bes yilda denetim gordum guzel ifade diye bisey yok hakim seni sklemez bile suca bakar kanita bakar cezayi verir
Yok da bir tahminim var hocam essela olmuş arkadaş bence suçlu olabilirHala anlamadin mi olayi sen
Ben marifet demedim ama senin gibi atmiyorum aw bi nezarete dusen baba oluyo aw memleketindeDosya marifet değil reis bende de var yarın denetime gidiyorum 1 yıl denetim yedim yeni 2 inciye gidiyorum yapacak bişey yok sen yattın diye bende mi yatcam 😂
Bunlar marifet sanıyor yüz kızartıcı suçlara salla awBen marifet demedim ama senin gibi atmiyorum aw bi nezarete dusen baba oluyo aw memleketinde
Atmıyorum beni tanımadan konuşma sen boşver gelirsin dökerim dosyalarım karşına sesin kesersin o zaman 😂 sen rahat ol götüm yemese girmezdim yaptığım işlere bi iş yapıyorsan sonunu düşüncen yaptığım işin sonu içeri bunu bilerek yapıyordumBen marifet demedim ama senin gibi atmiyorum aw bi nezarete dusen baba oluyo aw memleketinde
Inandim şuanArkadaşlar ben gelinlikçinin yanında esnafım bu arkadaş 2 gelinlik çaldı dükkandan dümen atıyor yakalayıp tekme tokat dövdük
dunya ne kadar kucuk amkArkadaşlar ben gelinlikçinin yanında esnafım bu arkadaş 2 gelinlik çaldı dükkandan dümen atıyor yakalayıp tekme tokat dövdük
Kendine alacakmış arkadaş 😅😅tam dümencisin he gelinlikle ne işin var hocam senin
Fiyat sordum sadece ağa siz siz olun gelinlikciye fiyat sormayın mahkeme cıkarsınız xdddtam dümencisin he gelinlikle ne işin var hocam senin
😀😀😀😀dunya ne kadar kucuk amk
Suç yok kanıt yok ne olcak şimdi ?18 dosyam var uc yil yattim bi bes yilda denetim gordum guzel ifade diye bisey yok hakim seni sklemez bile suca bakar kanita bakar cezayi verir