Selamlar abi herkese bol şansTebrikler dost
Selamlar abi herkese bol şansTebrikler dost
Canın sagolsun makinacığım.takır takır makine gibi para basman dileklerimle.Teşekkürler baylar elinize sağlık biraz daha kasa yapayım yine çekiliş gelecek takipte olun
A.selam enişteSelamlar abi herkese bol şans
Sağolasın enişte maho ile beraber gelmişsin yemekteymidiniz 🙂Selamlar abi herkese bol şans
Yok dayı maho vali kebabından aşağı yemez biz mantı yedikSağolasın enişte maho ile beraber gelmişsin yemekteymidiniz 🙂
Afiyet olsun dost kayserimi sinop mu mantısıYok dayı maho vali kebabından aşağı yemez biz mantı yedik
Bohça mantı dayı Kayseri Nevşehir yolunda yapıyolarAfiyet olsun dost kayserimi sinop mu mantısı
Afiyet olsun Enişte hiç gitmediğim bir güzergah bir gün gidersem deneyecemBohça mantı dayı Kayseri Nevşehir yolunda yapıyolar
Nevşehir e gideceksen şarap iç dayı mantıyı boşverAfiyet olsun Enişte hiç gitmediğim bir güzergah bir gün gidersem deneyecem
20 yıl önce samsunda üniversite okuyan nevşehirli bir arkadaşım vardı gelirken 2 sise şarap getirmişti çok özel demişti neyse birgün rakı içmiştim kesmedi sarabida içeyim dedim o neyiz ek birşeydi öyle diğer siseyide özel ayık kafayla içmiştim dahada öyle güzel bir şaraba denk gelmedimNevşehir e gideceksen şarap iç dayı mantıyı boşver
Nevşehir de ya Turasan ya kocabagdır dayı Samsun’da bulursun onları kırmızıdır zaten ben beyaz içeni anlamıyorum20 yıl önce samsunda üniversite okuyan nevşehirli bir arkadaşım vardı gelirken 2 sise şarap getirmişti çok özel demişti neyse birgün rakı içmiştim kesmedi sarabida içeyim dedim o neyiz ek birşeydi öyle diğer siseyide özel ayık kafayla içmiştim dahada öyle güzel bir şaraba denk gelmedim
2 kupon dün gece yapmıştım beklemede ikinci yarı 0,5 üst aldım 11 maça 100 attim 740 veriyor böyle bir sistem geliştirmeye çalışıyorum dost. Bu şekilde canlıdan alıp ver alıp ver olmaz bu işSabahtan beri takipteyiz yeşillene yeşillene hulk oldun 😂
Tbrkler ikramiye kazandnz2 kupon dün gece yapmıştım beklemede ikinci yarı 0,5 üst aldım 11 maça 100 attim 740 veriyor böyle bir sistem geliştirmeye çalışıyorum dost. Bu şekilde canlıdan alıp ver alıp ver olmaz bu iş