- 4,979
- 4,471
- 113
Selamun aleykum beyler hepiniz cekilis icin girdiniz ama olay farklı . Kafede begendigim cok asiri güzel olmayan ama bence dünyalar güzeli bi komi var daha doğrusu 1 haftadır böyle. Aynı kafeye gitmekten ben sıkıldım instasını numarasını eşeğim alamadım bugün gittiğimde yoktu muhtemelen üni okuyor yaşı 21 falandır max . Yaw ben bu kızı nerden bulcam zaten calisan lavuklardan biri ters ters bakıyor kafasını gözünü dağıtıcam iyice kafayı bozdum son birkaç gündür bu kızla . Kafe sürekli gidebileceğim bir semtte değil uzak biraz, arabamla dahi gittiğimde 30 dakikayı buluyor varmak .Çalıştığım için de hergün gidemem yani bu hafta gececiyim 12/8. Kız 50 defa masama geliyor sürekli bakışıp duruyoruz ilerisi yok . Ben bu kızı birdaha nerde bulabilirim ve eğer ünideyse haftasonu calisabilir haftasonu da işim var okeyci dostlarım da olmayacak kafeye tek basıma mı gideyim hiç mantıklı gelmiyor bana bu iş . En mantıklı çözüm yolunu üreten dosta 500 fix atacağım biraz da kumar değil de karı kıza kafa yoralım .
Dipnot: En mantıklı cevabı veren kisinin dediklerini yapıp numarasını almam halinde ödül sahibine ulaşacak hayırlı akşamlar
Dipnot: En mantıklı cevabı veren kisinin dediklerini yapıp numarasını almam halinde ödül sahibine ulaşacak hayırlı akşamlar