- 4,979
- 4,471
- 113
kiyamam canim atariz yemek parası yarın sozYaw biye bosa heyecan yaptiriyorsun sende he 2 saat tek tek ellerimle yazdim o ibani
kiyamam canim atariz yemek parası yarın sozYaw biye bosa heyecan yaptiriyorsun sende he 2 saat tek tek ellerimle yazdim o ibani
Bizim ülke de ki kızların en büyük sorunu.Ruslar da bile yok böyle havalar.Hayirlisi olur umarim senin için.herkes kahpe olmus reis bilmiyorum da pek hayra alamet değil gelip istemesi . Biliyosun bizim ulkede kızların hepsinin poposu çekirdek kamyonu gibi . Surekli havada
boyun çok iyi be uzun boylu erkekletr bayılıyor kızlartip degisir herkese göre boyum 196 dost
boy uzun eyvallahta ağaçların yanından gecerken egilmek cok kotuboyun çok iyi be uzun boylu erkekletr bayılıyor kızlar
Dm geldimi sana eski dmden yazdim belki gelmemisdir.iskendermi yiycem simdi yarin.kiyamam canim atariz yemek parası yarın soz
Bu arada kumar olayini acman ve kizin bunu anlayisla karsilamasida cok iyiymis ama birakman gerek dvm edersen senden sogurboy uzun eyvallahta ağaçların yanından gecerken egilmek cok kotu
Çıkarda gölgesinde serinleyelim yaz geldiboy uzun eyvallahta ağaçların yanından gecerken egilmek cok kotu
umrumda olmaz ki o yazmadıkca ben ona yazmam zaten keyfi bilir ben kosacagıma o kossun pesimden benden dünyada 100 tane varsa ondanda 100 tane var kızlar hic kusura bakmasınBu arada kumar olayini acman ve kizin bunu anlayisla karsilamasida cok iyiymis ama birakman gerek dvm edersen senden sogur
Konuyu acarken hic oyle demiyordun.onu nasil ayarliycam diye gelip burda konu bile acdin broumrumda olmaz ki o yazmadıkca ben ona yazmam zaten keyfi bilir ben kosacagıma o kossun pesimden benden dünyada 100 tane varsa ondanda 100 tane var kızlar hic kusura bakmasın
bende bunu yapmadım zamanında cidden onun yazmasını beklemek lazım yoksa kıymet bilmiyorlarumrumda olmaz ki o yazmadıkca ben ona yazmam zaten keyfi bilir ben kosacagıma o kossun pesimden benden dünyada 100 tane varsa ondanda 100 tane var kızlar hic kusura bakmasın
basta heves vardı simdi kalmadı cunku kız surekli bana biseyler yaziyo soruyo simdi de ben sogudum ag arada yaziyom arada yazmiyom degisitoKonuyu acarken hic oyle demiyordun.onu nasil ayarliycam diye gelip burda konu bile acdin bro
Aynen seninki hevesmis demekki.neyse hayirlisi diyelim brobasta heves vardı simdi kalmadı cunku kız surekli bana biseyler yaziyo soruyo simdi de ben sogudum ag arada yaziyom arada yazmiyom degisito
Aşk engel tanımaz dostbasta heves vardı simdi kalmadı cunku kız surekli bana biseyler yaziyo soruyo simdi de ben sogudum ag arada yaziyom arada yazmiyom degisito
bence aşk diye birşey yok herşey karşılıklı çıkar ilişkisine bağlıAşk engel tanımaz dost
Aşk varda devri bu değil dost önceden di hersey paraya bakıyor artık paran varsa ask da var sevgidebence aşk diye birşey yok herşey karşılıklı çıkar ilişkisine bağlı
ask olmaz olur mu dost. korona yeni cıktıgında tanıstıgıö Sivaslı bi kız vardı bana cok asikti rulette kaybettikçe ona pstlardım hic sesini çıkarmazdı bilirdi cunku benim durduk yere sövmeyeceğimi falan ben ama hic fiziğine yuzune vs. bakmadım o kızın . Güzel miydi güzeldi ama ayrı bir vibeı vardı arada oluyor oyle. Hala ekli bende ama polislik oldum abisiyle konusmuyoruz o yuzden. Ha başı derde girse ilk ben giderim yanına orası ayrıbence aşk diye birşey yok herşey karşılıklı çıkar ilişkisine bağlı
bilmiyorum valla bana hep çıkarcıları denk gelmiş demekki şans işi diyelim ozamanask olmaz olur mu dost. korona yeni cıktıgında tanıstıgıö Sivaslı bi kız vardı bana cok asikti rulette kaybettikçe ona pstlardım hic sesini çıkarmazdı bilirdi cunku benim durduk yere sövmeyeceğimi falan ben ama hic fiziğine yuzune vs. bakmadım o kızın . Güzel miydi güzeldi ama ayrı bir vibeı vardı arada oluyor oyle. Hala ekli bende ama polislik oldum abisiyle konusmuyoruz o yuzden. Ha başı derde girse ilk ben giderim yanına orası ayrı