- 1,032
- 595
- 113
Sen biliyor olabilirsin ama bilmeyenler ve yatırım yapmaya çekinenler vardır diye bilgi verdim zaten bilader.Ödediğini biliyoruz zaten
Sen biliyor olabilirsin ama bilmeyenler ve yatırım yapmaya çekinenler vardır diye bilgi verdim zaten bilader.Ödediğini biliyoruz zaten
Aynen ben de giremiyorum. Güncel linki bilen var mıBeyler bu 207 girmiyo
tebriklerSite deneme bonusunu ödüyor arkadaşlar. 5 dakika geçmeden ödemeyi gönderdiler. Konuyu açan arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Deneme bonusu yok diyorlar reis nasıl ödüyorlar ?tebrikler
mail gelenlere diyoruz birader anlamıyorsun sanırımReis konuyu kilitlermisin bonus fln yok şuan sitede @Shellac
Maili söylesene alalımmail gelenlere diyoruz birader anlamıyorsun sanırım
Yok reis kontrol ediyorlar versede bişey farketmezMaili söylesene alalım
İlk mesajı görmedim birader anlıyoruz merak etme sordum desteğemail gelenlere diyoruz birader anlamıyorsun sanırım
Bende 250tl yaptım bağlanmadı sitenin adamı olabilirler keza öyle bir durum varsa hepsinin sülalesine selam çaktım burdan öyle bir durum yoksa da herhalde kasalarindaki para tükendi aç kopeklerin cunki ben de aldım bonusu ve bende bağlanmıyorumcanlı destek bağlanmıyor ne hikmetse çektim diyenler nasıl çekmiş acaba merak ettik.
Şuan canlı destek aktif deil reis 4 5 saattir nerdeyse çekim yapicam para atıp atmamakta kararsız kaldımArkadaşlar site deneme bonusunu sadece mail gelenlere ekliyor ve eklemeden önde mail kontrolü yapıyorlar.
Siz hangi yöntemle 20lirq yatirdiniz?Arkadaşlar site deneme bonusunu sadece mail gelenlere ekliyor ve eklemeden önde mail kontrolü yapıyorlar.
Reis hangi yöntemle 20tl yatirdinArkadaşlar site deneme bonusunu sadece mail gelenlere ekliyor ve eklemeden önde mail kontrolü yapıyorlar.
Sen çekim talebimi verdin reis bende 250tl yaptım yatirmakta kararsızımcanlı destek bağlanmıyor ne hikmetse çektim diyenler nasıl çekmiş acaba merak ettik.