- 7,061
- 3,152
- 113
bu siteden mesaj geldi üyeydim üye ol 50 lira çevrimsiz bonus yazıyordu canlıya sordum isim soy isim numara istedi yazdım eklediler min 100 max 250 çekimi vardım çekim yapabildim sonra malesef yattık
Arkadaşımın hesabına çekebilir miyim siye sor belki olurArkadaşlar yardımcı olun cekiyim su parayı 20 lira vericem birine söz ya neden böyle yapıyorlar
bizden yardım istiyorsunda ama bizim buna yapabileceğimiz hiç birşey yok olsa keske yardım ederdik dostum artık ikna edeceksin canlı yardımıYa onada yok diyorlar ya
Yatırım yapsam papara ile cekmeme izin verirlermiişin yoksa üşenme aç yarın bi bankadan ücretsiz zaten
Devlet bankaları onay vermiyor genelde.benimde 500 du ziraat onay vermemişYa neden yani ziraate niye cekemiyorum baska hesabım yokki
Devlet bankaları onay vermiyor genelde.benimde 500 du ziraat onay vermemiş
Kardeşim yarın git özel bankadan hesap ac bak ordan hangi bankalar varsa ona göre gidersin
Hüseyin bey ilk çekiminiz banka havalesi ile olmalıdır dilerseniz yarın çekim yapabilirsiniz ziraat aktif olabilir yarın için ))))))))))) şimdi böyle dedi sizce yollarlarmı?Kardeşim yarın git özel bankadan hesap ac bak ordan hangi bankalar varsa ona göre gidersin
Site yollar sorun yok bence oslobetindir ama banka onay vermiyor sorun ordaHüseyin bey ilk çekiminiz banka havalesi ile olmalıdır dilerseniz yarın çekim yapabilirsiniz ziraat aktif olabilir yarın için ))))))))))) şimdi böyle dedi sizce yollarlarmı?