Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mali Suçlardan Aradıklarını Söylediler

egelixx10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
307
63
Arkadaşlar Acil buraya bakın.
Perşembe günü enterasan 1 olay yaşadım. Postaneden aradılar önce işte size resmi bi evrak var yönlendireyim mi üzerinde avukat numarası var vs dendi avukatı aradım. Dosyanın çıkmaması için 1000tl ödemem gerekiyormuş 5900TL ceza yemişim vs tarzı. Neyse ödedim ben 1000TL'yi gerisini taksit taksit ödeyebilirsiniz dedi avukat. Vergi borcu olarak görebilirsiniz falan dedi. Ama E-devletten sorgulattığımda borcum gözükmüyor. 23üne kadar 1000TL daha ödemem gerekiyomuş ama. Nedir bu iş dolandırıldım mı yoksa cidden böyle bir şey var mı bilgisi olan var mı?
Kumarcı adamın bu numaraları yemesi beni gerçekten üzüyor

murattasdemir

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
58
18
Uzatmayın aw adam demiş zaten dolandırıldığımin farkındayım diye hâlâ üstüne gidiyonuz
Evet ya. Zaten söylüyorum ben hala gelmişler burada böyle bi salakta bana lazım bilmem ne. Geçmiş olsun de geç yani anlamadım bu kin bu hakaret etme sevdası ne 😅 sağol dostum

murattasdemir

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
58
18
Bak yukarı yazdım gönder bekliyorum az erkeksen gönder 1000 tl önemli değil diyorsun ya gönder bende bağış yapıp dekontu atıcam buraya adamlar haklı birader boş yapıyorsun
Dilencilere para göndermediğimi söylemiştim ? Az ötede dilen ya da 5 gün sonra cuma var orada peçete açarsın hadi bakim.

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
349
63
Dilencilere para göndermediğimi söylemiştim ? Az ötede dilen ya da 5 gün sonra cuma var orada peçete açarsın hadi bakim.
Ben mi dilenciyim erkek bak ilk konuşmalarda sana ne yazmışım ben sana mal olduğunu üstüne basa basa yazmışım sen bende öyle düşünüyorum kardeşim yazmışssın bana yani adamlar haklı senin gibi keriz her eve lazım :D

murattasdemir

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
58
18
Ben mi dilenciyim erkek bak ilk konuşmalarda sana ne yazmışım ben sana mal olduğunu üstüne basa basa yazmışım sen bende öyle düşünüyorum kardeşim yazmışssın bana yani adamlar haklı senin gibi keriz her eve lazım :D
[/QU
Aynen knk tmm

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
349
63
2 inci taksiti aksatma aman diyim öperler ahahahaha :D

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
349
63
Sende hakaret edip durma len bilader adama dolandirilmis insana geçmiş olsun de geç
Kardeşim ben zaten ilk başta öyle dedim burada herkes kardeşim dolanrılmışsın geçmiş olsun dedi adam hala kesin mi ya güvenmiyorum ikinci taksitin zamanı geliyor yazdı sonra da erkeklik yapıp 1000 tl bana koymaz olsun ya zenginim falan milletle alay etti koymuyorsa at bağış yapak dedim adam full dalga kardeşim

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
Kardeşim ben zaten ilk başta öyle dedim burada herkes kardeşim dolanrılmışsın geçmiş olsun dedi adam hala kesin mi ya güvenmiyorum ikinci taksitin zamanı geliyor yazdı sonra da erkeklik yapıp 1000 tl bana koymaz olsun ya zenginim falan milletle alay etti koymuyorsa at bağış yapak dedim adam full dalga kardeşim
Ben mesajları okudum cocuk kendisi ile barışık bi insan dolandırıldığını farketmiş 50 tanenizde alay ederse 1 2 tanesine ters cevap vermiş olabilir bunda bisey yok bilader

murattasdemir

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
58
18
Sana mı dedik sen ne üzerine alınıyorsun birader ?? Gelmiş diğer adam dalga geçiyor geliyor sen araya kaynıyorsun sana bir şey diyen mi oldu ne boş yapıyorsun? Geçmiş olsun dedin bitti gitti uzatma daha gelmiş. 1000tl bana girmiş ama acısını sen hissettin herhalde ? Uzatma daha

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
349
63
Sana mı dedik sen ne üzerine alınıyorsun birader ?? Gelmiş diğer adam dalga geçiyor geliyor sen araya kaynıyorsun sana bir şey diyen mi oldu ne boş yapıyorsun? Geçmiş olsun dedin bitti gitti uzatma daha gelmiş. 1000tl bana girmiş ama acısını sen hissettin herhalde ? Uzatma daha
Tamam kardeşim uzatmayalım sana hayatında iyi dolandırılmalar sağlıcakla kal.

murattasdemir

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
58
18
Ben mesajları okudum cocuk kendisi ile barışık bi insan dolandırıldığını farketmiş 50 tanenizde alay ederse 1 2 tanesine ters cevap vermiş olabilir bunda bisey yok bilader
Eyvallah kardeşim cansın sen. Ben kendime diyorum zaten salatalık yaptık kandırıldık dolandırıldık diye. Geçmiş olsun diyeceğinize böyle bi salak bize de lazım keriz beyninden sorun mu var ilkokul mezunu musun falan gibi laflar ayıp oluyor artık. Güzelce durumu anlattık sizde anlattınız dedim sağlık olsun giden 1000tl olsun. 1000tl ye bu kadar önem vermiyorum demek ki sizin kadar zoruna bu gidiyor herhalde. Neyse senin canın sağılsun kardeşim sen anladın beni zaten