- 1,691
- 1,012
- 113
Boş iş arkadaşlar 29 lira verdi o 29'u 30 yapamadım zaman kaybı.
Hadi ağa hadiiiIlk cekimi ben verdim sanırım 17 tl yi 650 liralık cevrim yaptım, 150 çekim verdim
Gelir gelmez seninleyim gardaşım, sonra 100 liralık bi roll acar ufak ufak takilirizHadi ağa hadiii
Telden girdin demi gardaşım bi banami hemen cvp veriyorlar anlamadim ben küçücük bi sorun yaşamadım hiç sohbet bile ettim gardasim o dereceHangi mantıkla bunlarla sponsorluk anlaşması yapılıyor 45 dakikadır canlı yardım cevap vermiyor eklendi diyor link atıyor giriyorum freespin yok
cevapta yok
demek sen meşgul ediyorsun bana yazmiyorlar bileTelden girdin demi gardaşım bi banami hemen cvp veriyorlar anlamadim ben küçücük bi sorun yaşamadım hiç sohbet bile ettim gardasim o derece
bravo ismetim tam zamanında20 dakkada geldi ödeme
güvenilirdir de ah bide cevap verselerSitenin sağlamlığı hakkında şurdan ayıkabilirsiniz zaten ayrıca Asya Pin grubu olduguna dair
Sponsor reklamlarında pin altın asya altalta ilk 3 sırada pini kaldırılıp yerine malt koyuldu 1.sıraya
Ortak büro oldukları belli
Sen daha alamadinmi reis free spenlerigüvenilirdir de ah bide cevap verseler
yokSen daha alamadinmi reis free spenleri
ya abi şaka gibi ekledik dediler link attılar oyuna girdim eklenmemiş yazdım şimdi bi 40 dk daha cevap bekleyok[/QUOTE
Telden mi giriyorsun reisya abi şaka gibi ekledik dediler link attılar oyuna girdim eklenmemiş yazdım şimdi bi 40 dk daha cevap bekle
evetTelden mi giriyorsun reis
Ben ilk pc den girdim çıksın sonra tele girdim