- 3,940
- 2,047
- 113
Teşekkürler dostumçok geçmiş olsun dost umarım sıkıntı yaşamazsın, emekliliğin hayırlı olsun
Teşekkürler dostumçok geçmiş olsun dost umarım sıkıntı yaşamazsın, emekliliğin hayırlı olsun
Tesekkurler dostum. Aynen oyle, öbür türlü sadece 1 kira geliri ile imkansız olurdu çalışmadan yaşamak. Şuan iyi kötü yuvarlanır gideriz. Zaten başka haklarda var, ulaşım ücretsiz vs gibi. İdare ederiz diye düşünüyorumÇok geçmiş olsun en azından çalışmak zorunda değilmişsin.
Amin dostum, Allah şifa versin sanada. İnşallah kronik bir sorun değildirÖncelikle ne kadar benim gibi şifa bekleyen varsa Allah şifa versin
Emekliliğin de hayırlı uğurlu olsun
Sağol dostum, psikiyatri destegi ve ilaçları ile kaldırdım desem daha doğru olur. Hastanede yatmaktan, yoğun bakımdan falan bıktım. Hastaneye yatış verildiğinde kattaki hemşire ooo Engin hoşgeldin diyor artık ev gibi olmuştu... Uzun bir sure görmeyiz insallahBugünleri de aratmasın, geçmiş olsun yasadiklarinizi her insan her bünye zor kaldırır inanın.
Kesinlikle katılıyorum dostum, sağlıkli olup çalışmayı tercih ederdim. Şuan bircok sey var icimde kalan yapmak istediğim ama yapamiyorum saglik musade etmiyor.Gecmis olsun. Cogu insanin hayali emekli olmak. Ama tabi emekli olmanin en agir bedeli ya yaslilik ya da malulluk. Keske sagligimizi ve yasimizi hic kaybetmesek de omur boyu essek gibi calissak
İnşallah inşallahSağol dostum, psikiyatri destegi ve ilaçları ile kaldırdım desem daha doğru olur. Hastanede yatmaktan, yoğun bakımdan falan bıktım. Hastaneye yatış verildiğinde kattaki hemşire ooo Engin hoşgeldin diyor artık ev gibi olmuştu... Uzun bir sure görmeyiz insallah