- 3,892
- 2,170
- 113
Toprağımi nasi buldun
Toprağımi nasi buldun
ılık ılık nasılda aktı gitti böyle olmak lazım yaw 🤩Helal Drogba kazandın 😆
Hiç üzmeden efil efil esti 😆ılık ılık nasılda aktı gitti böyle olmak lazım yaw 🤩
Bi de sen varsın dostEmre Drogba balporsugu allan
Başka kim var tekio eden
yok yok çok iyi anladımda boşver tanıdığı arkadaşıdır ondan böyledir dedimHiç üzmeden efil efil esti 😆
Oradaki İnceyi anlamadinda neyse sildim zaten
Sıkıntı yok oda bizden herkes kendi dalgasında zaten tek siteler kazanmasında brooyok yok çok iyi anladımda boşver tanıdığı arkadaşıdır ondan böyledir dedim
Bal porsugu bu boyundan büyük şeylere saldırır 🤣 boşver takmayok yok çok iyi anladımda boşver tanıdığı arkadaşıdır ondan böyledir dedim
Ama sonunda istediğini alır eksik veya hatalı cümle kurma 🤨😉Bal porsugu bu boyundan büyük şeylere saldırır 🤣 boşver takma
Tanımam kendisini hayatta başarılar diliyorumDrogba sevdiğim bur dosttur takip etmese de ödülü hazırdı dostlar
Cansın cannn 😍Drogba sevdiğim bur dosttur takip etmese de ödülü hazırdı dostlar
Kesen dolu olsun kralDrogba sevdiğim bur dosttur takip etmese de ödülü hazırdı dostlar
Kesene bereket kazancın daim olsnDostlar bir miktar borcum olduğu için herkese küçükte olsa bir miktar gönderdim
Desteğiniz için teşekkür eder başka etkinlikte görüsunceye kadar hoşçakalın
Göndermeyip dusunsen de yeter dost biz senin içini biliyoruz sıkıntı yok. Kazancın daim ve bol olsunDostlar bir miktar borcum olduğu için herkese küçükte olsa bir miktar gönderdim
Teşekkürler dost şansın daim olsun iyi gecelerDostlar bir miktar borcum olduğu için herkese küçükte olsa bir miktar gönderdim
Kesen bereketDostlar bir miktar borcum olduğu için herkese küçükte olsa bir miktar gönderdim
Balporsugudaki yürek kimsede yok fena bir hayvan rabbim neler yaratıyor kurban olduğumToprağımi nasi buldun