- 13,794
- 7,066
- 113
Tebrikler dost
Yeni hesap aç sen deşifre olsun ilk firsatta banlaticam seni
BN yiyen hesabım yokSenin ban yiyen hesabin adı neydi?
Hahhaha yedim tmm 😁 öyle ana bacı sövüp buralarda barinamazsin o kufuleri yedirtirim sana boyleBN yiyen hesabım yok
O bu mu dostHahhaha yedim tmm 😁 öyle ana bacı sövüp buralarda barinamazsin o kufuleri yedirtirim sana boyle
Ben dedim oynamıştır bi 1000 lik neden oynamadın şimdi bizim zararı kim verecekTimo 4 0 dan seti alacak ne güzel oranı vardı
Evet bu.bu açtığı hesap 10 belkide 15. Hesabı çoğu para istemeden folabdiricilikdan ban yedi en son bana ana bacı küfür etti gece bı konu içinde ban yedi sonra başka hesap açtı bunun o Maho oldugunu ispatladim oda ban yedi şimdi gidip başka bı hesapla gelmiş.forumda kimseye bı faydası olmaz sadece cekilislere katılır roll takip edip para kopartmaya bakar kazanan gordumu dm atip borç ister alır geri vermez.meshur Maho bu.kac gündür takip ediyorum sonunda yakaladimO bu mu dost
Bnde onu dedim.neyse sen ekmeğini aldın sallaTimo 4 0 dan seti alacak ne güzel oranı vardı
En sonda gülücük atiyordun msjlarima ama artık o hesapla atamiyorsun bununlada atamiycaksin yakındır.kimse kimsenin anasına karısına sovemezYaşlı bunak
Eline sağlık dost böyleleri dolanmasin forumdaEvet bu.bu açtığı hesap 10 belkide 15. Hesabı çoğu para istemeden folabdiricilikdan ban yedi en son bana ana bacı küfür etti gece bı konu içinde ban yedi sonra başka hesap açtı bunun o Maho oldugunu ispatladim oda ban yedi şimdi gidip başka bı hesapla gelmiş.forumda kimseye bı faydası olmaz sadece cekilislere katılır roll takip edip para kopartmaya bakar kazanan gordumu dm atip borç ister alır geri vermez.meshur Maho bu.kac gündür takip ediyorum sonunda yakaladim