- 87,640
- 47,632
- 113
Oda felaket başladı ilk per 6da1 oynuyordu yanlışım yoksa sonra ne atsa girdi 37 sayı atmış kariyer rekoru olabilir o sayiClip değil powell hiç kaçırmadı ne atsa soktu son per maçı kazandırdı tek başına
Oda felaket başladı ilk per 6da1 oynuyordu yanlışım yoksa sonra ne atsa girdi 37 sayı atmış kariyer rekoru olabilir o sayiClip değil powell hiç kaçırmadı ne atsa soktu son per maçı kazandırdı tek başına
Tek başına o kadar oluyor bencler 0 katkı denver da benc dışı bide gordon malı var tek başına nereye kadar hangisini yapsınJokicte sicti fark gelmis 7 ye taa nerden neyse diyelim degisk macti son per cikan sayiya bak
Yok vardir yav onun iyi şutörOda felaket başladı ilk per 6da1 oynuyordu yanlışım yoksa sonra ne atsa girdi 37 sayı atmış kariyer rekoru olabilir o sayi
dayı dün çok iyidi Alperen 12 ribaund 2.85 trae young 30 sayı 2.70 oranlar bu yıl çok iyi açıyorlar bu gecede çok iyi oyuncular varOda felaket başladı ilk per 6da1 oynuyordu yanlışım yoksa sonra ne atsa girdi 37 sayı atmış kariyer rekoru olabilir o sayi
Alprene bugün çok banko 34 İstatistik alt üst vallahi 50k osla atardimdayı dün çok iyidi Alperen 12 ribaund 2.85 trae young 30 sayı 2.70 oranlar bu yıl çok iyi açıyorlar bu gecede çok iyi oyuncular var
Bugün para yok dün son kurşunları attık patladik yoksa NBA kuponum hazirdidayı dün çok iyidi Alperen 12 ribaund 2.85 trae young 30 sayı 2.70 oranlar bu yıl çok iyi açıyorlar bu gecede çok iyi oyuncular var
Günün en iyi ikilisi gibi duruyor deneyebilirimAlprene bugün çok banko 34 İstatistik alt üst vallahi 50k osla atardim
Alperen dün ilk per takımın aldığı 15 ribaundun sadece 1ini alabilmisti 2.per orta şeker geçti 3.per uçtu gitti hücum rib sav rib ne varsa mıknatıs gibi çekti.drozan sayı korkututucu ama Alperen denneirGünün en iyi ikilisi gibi duruyor deneyebilirim
Derozan değil abi durantAlperen dün ilk per takımın aldığı 15 ribaundun sadece 1ini alabilmisti 2.per orta şeker geçti 3.per uçtu gitti hücum rib sav rib ne varsa mıknatıs gibi çekti.drozan sayı korkututucu ama Alperen denneir
Anla yaw 😁Derozan değil abi durant
O takımda booker son sezonda çok kötü istikrarsız durant daha kafiyeli ama illa güvenemem diyorsan eğer diğer seçenek sabonis 20 sayı atar mesela oda 2.20 oranAnla yaw 😁
Bnde para yok la bro.olsa sabo TD Alperen 35 isttaistik ve Orlando takım üst denerdimO takımda booker son sezonda çok kötü istikrarsız durant daha kafiyeli ama illa güvenemem diyorsan eğer diğer seçenek sabonis 20 sayı atar mesela oda 2.20 oran
Bakicam durYok vardir yav onun iyi şutör
Yok suatim 50.60 mscina bakdim 22den fazla sayısı yok sen belki karistirdinYok vardir yav onun iyi şutör
43 var dost toronttodayken kariyer rekoru yaz google cikarYok suatim 50.60 mscina bakdim 22den fazla sayısı yok sen belki karistirdin