- 1,699
- 332
- 83
istersen çek baska siteden devam et kral kafana göre bol şanslarDostlar 300 TL ile güzel rakama ulaştık
Normalde burada bitirdik
Ancak gece denver maçı çok canımızı sıktı
Bu yüzden 2 ya da 3 adım daha gitmeliyim
istersen çek baska siteden devam et kral kafana göre bol şanslarDostlar 300 TL ile güzel rakama ulaştık
Normalde burada bitirdik
Bol şanslar dostDostlar 300 TL ile güzel rakama ulaştık
Normalde burada bitirdik
Sağlık solun toparlarsin umarımDostlar 300 TL ile güzel rakama ulaştık
Normalde burada bitirdik
Kral karar senin ama bence tek adım daha yap gelirde güzel kar ediyor bazen gelince çok zorlamamak lazım diye düşünüyorumDostlar 300 TL ile güzel rakama ulaştık
Normalde burada bitirdik
hedefe ulasınca dyrmayacak zaten baba oynamaya devamkeKral karar senin ama bence tek adım daha yap gelirde güzel kar ediyor bazen gelince çok zorlamamak lazım diye düşünüyorum
İşte ondan diyorum dost iyi kar edince durmak lazım burda kaç kişi bnde dahil hedefe ulaştığımız halde durmayı blmiyoruzhedefe ulasınca dyrmayacak zaten baba oynamaya devamke
Devam dostDostlar 300 TL ile güzel rakama ulaştık
Normalde burada bitirdik
Btti oBitmedi mi tenis
20k falan😃Şunun şurasında hedefe ne kaldı ki canım
Sıradaki gelsin bakalimBtti o
2 sene sürer maçSıradaki gelsin bakalim
Bitmis2 sene sürer maç
Zorla takip ettiren yok demi dost takip edebildigin kadar et edemiyosan sal gitsin2 sene sürer maç
hayırdır birader sana bu cevap hakkı nereden doğuyor ?Zorla takip ettiren yok demi dost takip edebildigin kadar et edemiyosan sal gitsin
Ağzına sağlık dostZorla takip ettiren yok demi dost takip edebildigin kadar et edemiyosan sal gitsin
Sana onu yazma hakkı nereden doğuyorsa oradanhayırdır birader sana bu cevap hakkı nereden doğuyor ?
Ağzına sağlık dostSana onu yazma hakkı nereden doğuyorsa oradan
ben takip etmıyorum artık 1 kisi dhaa cıksın aradan alın ödülde ikinizin olsun allahın açlarıSana onu yazma hakkı nereden doğuyorsa oradan