- 17,579
- 4,944
- 113
oo en sevdıgım gelsın paralarCekim geldi 10k 2 dknicinde tesekkurler @Atlasbet Destek
oo en sevdıgım gelsın paralarCekim geldi 10k 2 dknicinde tesekkurler @Atlasbet Destek
14 kısı yoksak yıne 50 mı olucak odul fazlaysak daha sıkıntı tabıArkadaşlar liste atılacak kimse bisey yazmasın sadece adı olanlar payfix atacak
Listeyi hazırlıyor evetBol şans
Var olmaz miNası olacak bi yolu yontemi varsa anlatırmsnz?
anlatırmsnVar olmaz mi
Yok be en fazla 7 8 kisiydik bastan14 kısı yoksak yıne 50 mı olucak odul fazlaysak daha sıkıntı tabı
Korttan takip ettim bizzat olmadi simdi 🤣Mucahit
Butra
Exp
Yzgb
Cesar22
Dont67670
Pehlivan
Extrak
Aekrem
Servisi krana kadar bu arkadaşlar takip etti.
75 er lira yaptim hediyeyi. Sadece bu arkadaşlar yazsin konu başlığına kimse özelden para istemesin başkana iletirim herkese afiyet olsun.tesekkurler arkadaslar
teşekkurler tebrıkler saol elıne saglık @AekremMucahit
Butra
Exp
Yzgb
Cesar22
Dont67670
Pehlivan
Extrak
Aekrem
75 er lira yaptim hediyeyi. Sadece bu arkadaşlar yazsin konu başlığına kimse özelden para istemesin başkana iletirim herkese afiyet olsun.tesekkurler arkadaslar
Bende vardım iş çıktı sağlık olsun 🤣🤣Mucahit
Butra
Exp
Yzgb
Cesar22
Dont67670
Pehlivan
Extrak
Aekrem
Kardeş 14 kişiye diye çekiliş açmışsın sonra karar değiştirip liste hazirlamissin birincisi forum kuralları gereği kendin çekiliş yapamazsın ikincisi de bu bonusu başkan görürse para isteyeni değil seni hanlarMucahit
Butra
Exp
Yzgb
Cesar22
Dont67670
Pehlivan
Extrak
Aekrem