dışarı çık hava al biraz paran bitince saldırma mk hoşt site haklıOlm secmecemisiniz lan siz bi bitmediniz amk valla ikile lan kopek
ne oldu sayın üslub bey yakışıyor mu size ayıp siz 76 yaşındasınız lütfen kötü örnek oluyorsunuzOlm secmecemisiniz lan siz bi bitmediniz amk valla ikile lan kopek
ilk dega matbet hakkinda sikayet gordum okudum konu degisik bi konu.amaben dun freebetle 150 lira cektim 10 dkikada geldi.
var dedim mi aq beyinsizi Freebetten çekim yapamadığın belli yeteneksizLa got lalesi cebinde 1 kurusun yok burada suzulme beyin ozurlu
sen kaç tl çektin de hele biradervar dedim mi aq beyinsizi Freebetten çekim yapamadığın belli yeteneksiz
Amk çakalı cekim yapiyim yapmayim sanane yapraaaqim amk ac kopegivar dedim mi aq beyinsizi Freebetten çekim yapamadığın belli yeteneksiz
Şuan çok üzüldüm sana 100 yollamak istiyorumVerabette bonus cevirdim 20 TL yatırım istiyor öğrenciyim yatırmak için ayın 10una kadar beklemem gerek 20 TL yollayabilecek varmı çekince 50 TL yollayim
Papara no : 7916491742
Mod Baskan belki yalandir ama gerek yok boyle seylere bende ogrenciyim bu illet yuzunden ac kaldigim oluyordu bilincsiz oyunda suan cepte kurus yok olmayabilir yani gelmis guzelce yazmis 20 tl yi alip kacacaksa ona zaten diyecek birsey yokŞuan çok üzüldüm sana 100 yollamak istiyorum
Nede olsaa birbirimize yardimci olma payladma dayanisma platformundayiz degeilmiMod Baskan belki yalandir ama gerek yok boyle seylere bende ogrenciyim bu illet yuzunden ac kaldigim oluyordu bilincsiz oyunda suan cepte kurus yok olmayabilir yani gelmis guzelce yazmis 20 tl yi alip kacacaksa ona zaten diyecek birsey yok
Para istemek yasakNede olsaa birbirimize yardimci olma payladma dayanisma platformundayiz degeilmi