- 190
- 24
- 18
Kardeşim oyunda zaten şekil leri tutturmasan çarka girmez şekiller tutmuşki gidio demi biraz mantıklı olun
Susam 2 lira için dünden beri aglıyon bebeYalalkalık yapma len
2lira için alamıom pezo senden fazla yatırım yapıoz oraya HAKKIMI arıyomSusam 2 lira için dünden beri aglıyon bebe
Yok senin anandan gelen paralar la yatıroyom anan iyi iş yapıo karını kızını da getir Hadi koçumAnanı bacını sattıgım için mi biliyorsun
Lafı yedin biraz daha agla 2 lira için bebeYok senin anandan gelen paralar la yatıroyom anan iyi iş yapıo karını kızını da getir Hadi koçum
Kimin laf yediği belli oluo bu kadar geniş olma göt oldun susLafı yedin biraz daha agla 2 lira için bebe
Agla bebe agzına güzel birşey verecegimKimin laf yediği belli oluo bu kadar geniş olma göt oldun sus
Hadi abisi büyüde gel geçen sefer tuzluyarak yedin bu sefer tuzsuzyarakmı yicenAgla bebe agzına güzel birşey verecegim
Bebe agla 2 lira vericem sanaHadi abisi büyüde gel geçen sefer tuzluyarak yedin bu sefer tuzsuzyarakmı yicen
Hhaha sen gel bi kafasını al ben sana vercem Hadi bakam suyu ısıttım gelBebe agla 2 lira vericem sana
Bacını temizle kılları falan geliyorum yarın da anan için ısıt aslan oglum benim sana 2 lira vericem peçete de tutarsan extra 2 lira daha hadi yine iyisinHhaha sen gel bi kafasını al ben sana vercem Hadi bakam suyu ısıttım gel
Geçen sefer anana 5lira eksik verdim şapur şupur emio söle biraz yavaş emsin gittik ten sonra ağrıdı bide dudak kenarlarına bak bakam beyaz beyaz şeyler kalmışmı varsa gel selpak parası vereyimBacını temizle kılları falan geliyorum yarın da anan için ısıt aslan oglum benim sana 2 lira vericem peçete de tutarsan extra 2 lira daha hadi yine iyisin
Hadi oglum uyuGeçen sefer anana 5lira eksik verdim şapur şupur emio söle biraz yavaş emsin gittik ten sonra ağrıdı bide dudak kenarlarına bak bakam beyaz beyaz şeyler kalmışmı varsa gel selpak parası vereyim
Hadi sütünü iç forumlarda gezme süt yoksa gel onuda vereyim üretirizHadi oglum uyu
SusamHadi sütünü iç forumlarda gezme süt yoksa gel onuda vereyim üretiriz
Neyin hakkını arıyorsun zaten o spinler bedava gelmedi mi2lira için alamıom pezo senden fazla yatırım yapıoz oraya HAKKIMI arıyom
Sizene amk adam hakkını arıo yazmış size mi dert oldu hepsi site yandaşçıları bunlar arkadaşın dediği olay doğru çarka geldimi dönmesi lazım sırf bu arkadaş için araştır dım dönmeden çıkması hataNeyin hakkını arıyorsun zaten o spinler bedava gelmedi mi
Adam AdamSizene amk adam hakkını arıo yazmış size mi dert oldu hepsi site yandaşçıları bunlar arkadaşın dediği olay doğru çarka geldimi dönmesi lazım sırf bu arkadaş için araştır dım dönmeden çıkması hata