Kanka 10 dk geçti tık yok ins oderlerİstemiyor diye biliyorum ben geçmişte yatırım yapıyordum ödemeleri sorunsuz yapar sıkıntı olmazda üst üste çekim yaparsan hemen limit koyuyorlar
Kanka 10 dk geçti tık yok ins oderlerİstemiyor diye biliyorum ben geçmişte yatırım yapıyordum ödemeleri sorunsuz yapar sıkıntı olmazda üst üste çekim yaparsan hemen limit koyuyorlar
Öder kanka öder ödemede sıkıntı olmazKanka 10 dk geçti tık yok ins oderler
Knk sende payfix atÖder kanka öder ödemede sıkıntı olmaz
Öder dost süphen olmasın harbiden DİREK den döndün aga gecmiş olsun
Hayırlısıyla bi çekimini yapta kanka sorunsuz eyvallah düşüncen içinKnk sende payfix at
24 saat içinde bunlarda bir bakmışsın saniyede ödemiş bir bakmissin 10 saat tebrikller
Kullanıcı adı yazmıyor ki paylaştığı görseller de bişey olmaz korkutma adamı 😂tebrikler dostum site ismini keşke çekim yapınca paylaşsaydın sms güvenliğini aktif et hemen değilse maum site patlatıp duruolar
Kanka aktif zatentebrikler dostum site ismini keşke çekim yapınca paylaşsaydın sms güvenliğini aktif et hemen değilse maum site patlatıp duruolar
çoğu kişi burda ki kullanıcı adlarını kullanıyor siteler de o yüzden dedimKullanıcı adı yazmıyor ki paylaştığı görseller de bişey olmaz korkutma adamı 😂
tamamdır kankaKanka aktif zaten
24 saat içinde bunlarda bir bakmışsın saniyede ödemiş bir bakmissin 10 saat tebrikller
Başkan sizlerde dm atınçoğu kişi burda ki kullanıcı adlarını kullanıyor siteler de o yüzden dedim
O da doğru haklısınçoğu kişi burda ki kullanıcı adlarını kullanıyor siteler de o yüzden dedim
Allah allah hiç gelişme yokmu dost para çekme durumundaKolon sitede mı oynadık naptik canlı destekte aktif değil
Valla yok kanka bikdirim bekleniyor yazıyorAllah allah hiç gelişme yokmu dost para çekme durumunda
Geç ödemesi varda bu sitenin gönderiyor sonunda da canlı destek yk demişsin dost fake site degil demi jojonun kendi sitesi ona dikkat et amanValla yok kanka bikdirim bekleniyor yazıyor
Site linkini atsana oynadiginKolon sitede mı oynadık naptik canlı destekte aktif değil
arasıra çekim yaptığın yöntemi kontrol et kanka ödeme gelio bazen site bildirim de kalıoValla yok kanka bikdirim bekleniyor yazıyor