Allahım yoksa,zenqinliqe bi adımsa üzülürümEko kurtulucan benden cuma günü daha göremicen beni uzuluyon mu
felç indi ibnelereFark 4 e jnmis vaybe
Yok la kumara 6 ay ara verioz geldiqimizde esecezzzAllahım yoksa,zenqinliqe bi adımsa üzülürüm
Garibanlıqa,devamsa bbb muhattap olmam🤣
Gumara tobe mi edion inş kurtuluonmu gumardan eqer öyle ise sevinirim
6 ay dediğine göre askerlikmiYok la kumara 6 ay ara verioz geldiqimizde esecezzz
Ha cok biriktir qel paramızı hadi o ısıqı qördm sende iyisin iyiYok la kumara 6 ay ara verioz geldiqimizde esecezzz
He ya dost zorla gidioz mq6 ay dediğine göre askerlikmi
Ne para biriktircem geldimde cat 200k kredi ya zengin olup yok olacaz yada direk yok olacaz aqHa cok biriktir qel paramızı hadi o ısıqı qördm sende iyisin iyi
yaş 26 daha gitmedim bende kaçak olcam 1-2 ay aHe ya dost zorla gidioz mq
Ohaaa beni niye göturuyo pezolar sira sendeymisyaş 26 daha gitmedim bende kaçak olcam 1-2 ay a
Bu işin sonu tefeciye kendini öldürtmeye kdr qider🙄Ne para biriktircem geldimde cat 200k kredi ya zengin olup yok olacaz yada direk yok olacaz aq
Alla sukur tefeci tanidigimiz yokBu işin sonu tefeciye kendini öldürtmeye kdr qider🙄
bu sporcularda şerefin ş si varsa bende en adi o. yumBu İsviçre de şerefli ülke diyorlar ne hikmetse voleybolda baskette hep 5-6 orandan cevırıyolar maçları
6 yıldır kaçağımHe ya dost zorla gidioz mq