Devre kaybı kaçakBakaya ne demek
Devre kaybı kaçakBakaya ne demek
He ben öyleyim 5-6 senedir kaçıyoz belki giderim seneye bedelli olarakDevre kaybı kaçak
Rahat takılabılıyon mu evde o kadar para. Vurdun keşke bi ortam yapsaydınBi peder var
Sulu ist neresindeHe ben öyleyim 5-6 senedir kaçıyoz belki giderim seneye bedelli olarak
Ortam için paraya ihtiyacım yokkiRahat takılabılıyon mu evde o kadar para. Vurdun keşke bi ortam yapsaydın
Git daha kötü kanser olursun üst devreler olcak 25 yaşında sen 30-32 artıstıklık yapacaklar sanaHe ben öyleyim 5-6 senedir kaçıyoz belki giderim seneye bedelli olarak
Okmeydanı akşam haberlere çikti hani pazar yerini kana buladılar diyeSulu ist neresinde
Üflüyormuşsun öyle duydum gelelım beraber ufleyelımOrtam için paraya ihtiyacım yokki
20 gün dişimizi sıkarızGit daha kötü kanser olursun üst devreler olcak 25 yaşında sen 30-32 artıstıklık yapacaklar sana
Ayırdın mı onun parayı20 gün dişimizi sıkarız
Üflemeli öncedendi şuan drink sadeceÜflüyormuşsun öyle duydum gelelım beraber ufleyelım
1 tl yok fedai arıyorum borca gircez yineAyırdın mı onun parayı
Arada lazımÜflemeli öncedendi şuan drink sadece
Sen baya uzakmissin babaOkmeydanı akşam haberlere çikti hani pazar yerini kana buladılar diye
Sen nereSen baya uzakmissin baba
Keşke onu yatırsaydın bari1 tl yok fedai arıyorum borca gircez yine
UskSen nere
Üsküdar mı oluyo bu