- 23,466
- 9,085
- 113
Enişte 10.k lar 20 k lar havada uçuyorHani dost nerde bizim haberimiz yok
Enişte 10.k lar 20 k lar havada uçuyorHani dost nerde bizim haberimiz yok
Eniste güven problemi var demek ki mahonun birazdan resimsiz soyler su su mac ust diyeAdam bize Roll yap deyince dağıtım yapsan daha iyi olmaz mı diyor
Bak şimdi ona demiş olur dostum diyor mahoya biz sahip çıktık diye zaten burda çoktan sutlanmıstı ama ne hikmetse bizde gözü var neyse durum o yani
Allah daha çok versin dayıcım gece doğum günün unutma selfie li kimlik atarız istersen tam maaşına denk getirdik nasibin böylesi gelmez her zamanEnişte 10.k lar 20 k lar havada uçuyor
fbliyim ama bu şike paraları olmasa ali koç cebini dolduramıcak skti attı kulubü senelerdir bi defolmadıFener yedı djdjdjdj
Alobet etkinlige skor girdik bizim freebet de gitti aqfbliyim ama bu şike paraları olmasa ali koç cebini dolduramıcak skti attı kulubü senelerdir bi defolmadı
Yahu dostum ayıp ediyorsun adam sana 3 bin TL sponsor oldu orda 10 kişi bile yoktuk kişi başı 300 alsak herkes şansını denesin diye dedim sana değil başkasına da yaptırsa aynı şeyi derdimAdam bize Roll yap deyince dağıtım yapsan daha iyi olmaz mı diyor
Bak şimdi ona demiş olur dostum diyor mahoya biz sahip çıktık diye zaten burda çoktan sutlanmıstı ama ne hikmetse bizde gözü var neyse durum o yani
bugun donuma kadar verdim böyle hayatın ....Alobet etkinlige skor girdik bizim freebet de gitti aq
Donu vermeseymissin iyimis dostbugun donuma kadar verdim böyle hayatın ....