- 56,502
- 30,672
- 113
Favori zatende mike james yoksa buyuk eksik yinede yenebilir tabiAz bastık sıkıntı yok gidersede
Favori zatende mike james yoksa buyuk eksik yinede yenebilir tabiAz bastık sıkıntı yok gidersede
Böyle konuşuyorsun ama son 10 rolde adım 2 yi görmedik suvatım bilgi zehirlenmesi mi yaşıyorsunFavori zatende mike james yoksa buyuk eksik yinede yenebilir tabi
Uppercut reis diyorsa bir bildiği var diyip kasanın anahtarını veririz900 aparkata at desek 900 kelime dönerdi menecer kumara oldumu 900 bin gitsin sıkıntı yok yakışıyor mu ben aparkat yerinde olsam alınırdım
Ekli dosyayı görüntüle 545991
Ufak attim buna
Çok kulak asmaUppercut reis diyorsa bir bildiği var diyip kasanın anahtarını veririz
Yaşa menecerUppercut reis diyorsa bir bildiği var diyip kasanın anahtarını veririz
AhahaBöyle konuşuyorsun ama son 10 rolde adım 2 yi görmedik suvatım bilgi zehirlenmesi mi yaşıyorsun
Çektik yedik bileVarmis bizim adam ama cok sure alamamis galiba onde 4 fark
Nasil la ac bak hele son adimda gitti cogu bulten oldugunda kolay kolay kaybetmeyiz eniste o gidenlerde bulten yok voley alalim falan demisiz oyle gitmisBöyle konuşuyorsun ama son 10 rolde adım 2 yi görmedik suvatım bilgi zehirlenmesi mi yaşıyorsun
Tebrik ediyorum dostt😇🙏
69 71Çektik yedik bile
Tamam suvatım bi kömürcü değilsin ama sende de var bir şeylerNasil la ac bak hele son adimda gitti cogu bulten oldugunda kolay kolay kaybetmeyiz eniste o gidenlerde bulten yok voley alalim falan demisiz oyle gitmis
Kömürcü basketi bizden ogrendi sen bilmezsin eniste dmden mac sorardi puahhahaTamam suvatım bi kömürcü değilsin ama sende de var bir şeyler