Yaz knkAfiialite linki var mi
Kankam bende yazdım amYaz knk
Dm attım kardeşimArkadaşlar dm den yazanlara paylaştım linki
Dayı banada yollaDm attım kardeşim
Dm bakArkadaşlar dm den yazanlara paylaştım linki
İiDm bak
500X attıÜyelik oluştururken promosyon kısmına SWEETBON yazdıktan sonra ekleme sağlanıyor.
1000 yap 200 çek
2000 yap 400 çek
Bakiye yaptıktan sonra kullanmadan alınız geri kalan bakiyeyi kullanmayın yoksa vermez. Sadece SLOT alanında geçerli kazançdan gelen bakiyeyi SLOT alanında kullanmak gerekiyor
Yazdık olmuyorÜyelik oluştururken promosyon kısmına SWEETBON yazdıktan sonra ekleme sağlanıyor.
1000 yap 200 çek
2000 yap 400 çek
Bakiye yaptıktan sonra kullanmadan alınız geri kalan bakiyeyi kullanmayın yoksa vermez. Sadece SLOT alanında geçerli kazançdan gelen bakiyeyi SLOT alanında kullanmak gerekiyor
Site ödeme yapmadı dolandırıcı site uzak durunÜyelik oluştururken promosyon kısmına SWEETBON yazdıktan sonra ekleme sağlanıyor.
1000 yap 200 çek
2000 yap 400 çek
Bu site cok agir dolandirici dikkat edinÜyelik oluştururken promosyon kısmına SWEETBON yazdıktan sonra ekleme sağlanıyor.
1000 yap 200 çek
2000 yap 400 çek