Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Markajbet

apocanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
211
39
28
Freebet kotamiz dolmuştur dedi canli destek Sinem hanım

Charles96

Yeni üye
Yeni Üye
1
0
1
Bu site dolandırıcı ona göre. Adam freebet yok diyo. Dedim ozaman forumlara adam tutup siz yazdırıyonuz yorumları engellediler bilginize

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
adamlar sorgusuz sualsiz yatırdılar benim 500 tl yi 492 tl olarak dolandırıcı falan değiller bilginiz olsun

sysedatt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,327
485
83
Burda sorun su adamin kuponu kaybeder zaten parayi vermszlerdi dolandirici site.Adama bonus vermezler dolandirici site adam siteyo begenmez dolandirici site, canli destekle kavga eder bunlar bes para etmez paranizi odemezler bosuna oynamayin dolandirici site iki uc hesap acar cevrimi sonunda tamamlar cekim yapar parasi silinir parami yatirmadi dolandirici site abi adamlar 500 u odemezler dolandirici site birkere de oynayin kardesim zaten bedava kaybedecek birseyin yok ha sen kazandin yatirmazsa sana ve digerlerine bu ithamlarda hakli olursun
Bak bir arkadasimiz cekti hayirli olsun.Yani kim hangi bonusu paylassa olanada dolandirici olmayanada dolandirici

burakonya42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
179
35
28
bunlar orospu cocugu sohbetten atıyorlar bonusu istedikk

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,211
4,543
113
Banada kota doldu dedim am arkadaşlar kota doldu diyince site neden sahtekar olsunki kota doldu işte yapacak bisey yok ben uye olmadan istim dedim iyiki uye olmadim hemen

ahmetcnklcx

Üye
Yeni Üye
21
1
3
Şu forumdaki boş adamlar yüzünden para kazanamadık aq mun yerinde siteyi denemeden dolandırıcı yaziyrlsr bende rastgele oynadım kaybettim defolun aq

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Bonus falan vermiyorlar haberiniz olsun