- 1,161
- 460
- 83
Usta bende 2 haftadır tutturamadım bugün acısını çıkardım onun ama hala zarar çok
Oda payfix gibi tanıtmak istiyorlar galiba@sadi6734 bende aldım gelirse denerim payfix niye payco diye söylüyorlar anlamıyorum
Freespin 30 tl verdi sweette 5 ten çevirirken son 5 te oyuna aldı 530 ödediEvet 5 at dost nasıl yaptın hemen
Freespin 30 tl verdi sweette 5 ten çevirirken son 5 te oyuna aldı 530 ödedi
TebrikleriFreespin 30 tl verdi sweette 5 ten çevirirken son 5 te oyuna aldı 530 ödedi
Bana da 3 TL lazım payco hesap onayı için 500 çektik payco da duruyor bankadan para yatırmam lazımFreespin 30 tl verdi sweette 5 ten çevirirken son 5 te oyuna aldı 530 ödedi
Denedim red verdi illa paycoİlla payco mu olacak payfixe deneyin havale deneyin agalarim
Kardeşim sen buldunmuBana da 3 TL lazım payco hesap onayı için 500 çektik payco da duruyor bankadan para yatırmam lazım
Ne yaptinKardeşim sen buldunmu
yarına inşallahÇok şükür bugünde haram yemedik
Zor değil usta ama hesabı açtıktan sonra payco hesabına kendi banka hesabından 1₺ göndermen gerek hesap onayı için580 TL oldu sim gelde payco ac
1 TL yi atmadan sitedeki para yi paycoya cekebiliyormuyumZor değil usta ama hesabı açtıktan sonra payco hesabına kendi banka hesabından 1₺ göndermen gerek hesap onayı için