- 5,516
- 1,550
- 113
benim çekim red yedi destek yok
İptal ettiler banka ile vardim şimdi bakalım canlı destekse kapattı dükkanı🙂ödendi mi
Watsapa yazbenim çekim red yedi destek yok
Bakiyenin tamamını çekim ver benimde Red yedi sonra tamamını verdim %10unu otomatik gönderiyorEkli dosyayı görüntüle 644991titabet çekim talebi verildi
cevap verdi hemebWatsapa yaz
Reis eminmisin sonra olan bakiyede sıfırlanmasın uyanıklık yaptığımı zannederlerBakiyenin tamamını çekim ver benimde Red yedi sonra tamamını verdim %10unu otomatik gönderiyor
Daha çekimin red yemediBanada tamamina cekim verin demisti sevinmiştim hepsini gönderecekler diye %vermişler di🤣
Tamamina cekim ver % 10 senin hayirli olsun 😀Daha çekimin red yemedi
Önce verdiğim çekimin red olması mı gerekTamamina cekim ver % 10 senin hayirli olsun 😀
Aynene canliya yaz yoksa wapsapta ulas ibnelre😁Önce verdiğim çekimin red olması mı gerek
Tamam reisAynene canliya yaz yoksa wapsapta ulas ibnelre😁
Eminim benimde reddedilip durdu tamamını verin dedi 2000 verdim 200 yolladılarReis eminmisin sonra olan bakiyede sıfırlanmasın uyanıklık yaptığımı zannederler
İşin enteresan tarafıda çekimi iptal etmiyolarEminim benimde reddedilip durdu tamamını verin dedi 2000 verdim 200 yolladılar
Hımm anladım vatsapdaki 10 tl gönderemiyoruz demişti ondan demekkiEminim benimde reddedilip durdu tamamını verin dedi 2000 verdim 200 yolladılar
EvetHımm anladım vatsapdaki 10 tl gönderemiyoruz demişti ondan demekki
İnşallahŞimdi verdim bakalım komple çekim öder umarım