- 9,042
- 10,628
- 113
Herkese aynı maçı satıyorsun enişte
500 basacam desen adam gibi maç verirdik geceden yaptım ben kuponumu dostİlk ve son olur o zaman enişte
Senin nasip tıkalı dost enişteye mana bulmaEniştenin verdiği 10 oran ilk kez geldi oda site hesabı kapattı
Senin kapalı olma ihtimali yok mu dostSenin nasip tıkalı dost enişteye mana bulma
Ben kazanmicam ki sen kazancan seni ilgilendiriyo yanindostSenin kapalı olma ihtimali yok mu dost
Arkadasin kardesi 6 7 ay ugrasti randevu icin her hastane cekmiyodu bir an once randevu alip cektirmeye calis haşat eder adamıUlan 20 Lik gömülü diş var 1 tane kalmıştı yaktı canımı namussuz beynim zonkluyi 5 tane ağrı kesici aldık akşama burda olmassak hastanedeyiz
Naprasyon diye bir ağrı kesici var dost anında kesiyorUlan 20 Lik gömülü diş var 1 tane kalmıştı yaktı canımı namussuz beynim zonkluyi 5 tane ağrı kesici aldık akşama burda olmassak hastanedeyiz
Berbat valla böyle bir şey yokArkadasin kardesi 6 7 ay ugrasti randevu icin her hastane cekmiyodu bir an once randevu alip cektirmeye calis haşat eder adamı
Emeğine sağlık enişteEnişte pismanliktir
Adam gibi maç önü maç istiyon mu calisilmis bizzat kendi kuponumdaEmeğine sağlık enişte
Farketmez gönder hepsiniAdam gibi maç önü maç istiyon mu calisilmis bizzat kendi kuponumda
Tipster R den maç almaları lazım kiymetini bilmiyolar boyle adamlarınEnıste sıte adamı oldugunu acıkla rahatlayak