- 75,203
- 27,084
- 113
Bolsans dostSağolun dostlar gece rolling yaparız ufaktan . Şunu oyunda çevirip 400 çekeyim evvela
Bolsans dostSağolun dostlar gece rolling yaparız ufaktan . Şunu oyunda çevirip 400 çekeyim evvela
Bol şanslar efenimSağolun dostlar gece rolling yaparız ufaktan . Şunu oyunda çevirip 400 çekeyim evvela
Şimdiden bol şans dost şeytanın bol olsun mu diyim 😁Sağolun dostlar gece rolling yaparız ufaktan . Şunu oyunda çevirip 400 çekeyim evvela
Bol şans reisSağolun dostlar gece rolling yaparız ufaktan . Şunu oyunda çevirip 400 çekeyim evvela
FB 1-0 ev alır dost ne yaptın senErdal bakkal Kuponum Ekli dosyayı görüntüle 314062
1 3 alsın dost. Yine bol gollü maç bekliyorum eskisi gibiFB 1-0 ev alır dost ne yaptın sen
Ben sana soyleyim çok gollü geçecek havasında baslicak ilk 20 dk 1-0 öyle bitecek1 3 alsın dost. Yine bol gollü maç bekliyorum eskisi gibi
BolsansErdal bakkal Kuponum Ekli dosyayı görüntüle 314062
BolsansPehlivan35 kuponum Ekli dosyayı görüntüle 314063
Ver kötü enerjiyi enişte ver bakalım 😂Ben sana soyleyim çok gollü geçecek havasında baslicak ilk 20 dk 1-0 öyle bitecek
Bol Şanslar efenimErdal bakkal Kuponum Ekli dosyayı görüntüle 314062
Esselaaaaaa kuponum bol şanslarPehlivan35 kuponum Ekli dosyayı görüntüle 314063
Bolsans
Eyvallah canlar napiyonuzBol Şanslar efenim
İstersen beni bile dolandırabilirsin kardo 😀@Marley15 konunda kupon paylaşabilir miyim
İş güç devam bram seni sormalıEyvallah canlar napiyonuz
Valla rolling yapacaktım akşam müsait olamam diye maç öncesi yazdım geçtimİş güç devam bram seni sormalı