- 21,315
- 13,907
- 113
Bu haftaki bahanesi neymiş soramadım 2 gündür 😂
Bu sefer bahane yok sağolsun. Bir haftaya gelir ama şu gün paranı ödeyeceğim diye
Bu haftaki bahanesi neymiş soramadım 2 gündür 😂
Bu sefer bahane yok sağolsun. Bir haftaya gelir ama şu gün paranı ödeyeceğim diye
Bıde konuda sey demezmı bız hallettıkBu sefer bahane yok sağolsun. Bir haftaya gelir ama şu gün paranı ödeyeceğim diye
Topladığını napmis 😂Bu sefer bahane yok sağolsun. Bir haftaya gelir ama şu gün paranı ödeyeceğim diye
Onların aw dusmanimin bile kaybetmesini istemem ama öyle diyenlerin şeref diye bı kavramı yoktu oruspudurlarÇok öyle insan vardir inşallah gelmez diyen bro
Klan öac ne bakam bendeBrezilya basket tam 2 sayıda bitti bayanlara kaldı
Sorsan depremzedelere bağış yaptım der. Hataydayim falan der . Duygularla oynamayı sever 😂Topladığını napmis 😂
Şöyle düşün sen miktarlı paylasiyosun kuponları. Adam diyordurki vay aw paraya bak buda göz işte liyakatsizlik olarak düşün broOnların aw dusmanimin bile kaybetmesini istemem ama öyle diyenlerin şeref diye bı kavramı yoktu oruspudurlar
Long beach 3 sayı ile maçı kazanir kaldiKlan öac ne bakam bende
Vay pehli vay durup dururken kendinide ifşa edip patladı gitti aw 😂Sorsan depremzedelere bağış yaptım der. Hataydayim falan der . Duygularla oynamayı sever 😂
Yok miktarla alakası yok mesele dün golden maçında 2 k basiyordum 200 diyordum 4 k basiyordum 400 diyordum hicbirde gelmediŞöyle düşün sen miktarlı paylasiyosun kuponları. Adam diyordurki vay aw paraya bak buda göz işte liyakatsizlik olarak düşün bro
5 sayı gerıde zor gbıLong beach 3 sayı ile maçı kazanir kaldi