- 75,201
- 27,082
- 113
Bak enısteye
Savaş bazen yükseliyor forumda biraz dayilik tarafı var fazla çukur izlemiş 😂😂Khkaha attım ulan savas
PehGülme abi ya korkarım ben böyle şeyler den adımıza bişey yapsa genç yaşta siklrz
Delıkanlı adam ama burda o tehlıkelıSavaş bazen yükseliyor forumda biraz dayilik tarafı var fazla çukur izlemiş 😂😂
Yav ben saygılı adamımdır ama fazla bilmişlik yapana tav oluyorum :\Savaş bazen yükseliyor forumda biraz dayilik tarafı var fazla çukur izlemiş 😂😂
Baskana dm at degıstır ısmınıBu nicki nerden değiştiriyoz saf gibi isim soyisim yazıyoz heryere
Yaw sanane milletten karışma boşver bak enişteye 50 yıldır burda bı kere ban yemediYav ben saygılı adamımdır ama fazla bilmişlik yapana tav oluyorum :\
İyi tahminlerin var ama fazla uçuk oynuyon dost sadece bu kupon için demiyomUlan 3-1 biteydi 1 lirayı 350 lira yapıyorduk gitti 10 kişi takım 2-2 yaptı
OhhhhhArkadaşlar payfix te giriş SMS gelmiyor bu sorunu şuan başka yaşayan varmı ?
@savaskurt tek senlık deılmısArkadaşlar payfix te giriş SMS gelmiyor bu sorunu şuan başka yaşayan varmı ?
VarmışArkadaşlar payfix te giriş SMS gelmiyor bu sorunu şuan başka yaşayan varmı ?